Selecteer een pagina

Vandaag weer genoten van een prachtig zomerse ☀️dag! Ik heb een rondje met prothese door de buurt gelopen samen met Lynn en het ging best goed. In de middag zijn we naar het overvolle strand in Zandvoort geweest. Tja een handbike heb ik nog niet, dus we moesten wel met de auto. Ik kan je vertellen…we waren niet de enige.???? Eerst gingen we op zoek naar een parkeerplaats, gelukkig was er, bijna aan het eind van de boulevard (????) een invalide plekje vrij. Mooi! Toen moesten we nog op zoek naar een plekje op een van de overvolle terrassen. De eerste strandopgang die we tegen kwamen, gingen we naar beneden. Met een rolstoel is dit echt onmogelijk. Het gaat zo stijl naar beneden, dat ik vet in de remmen moest en Lynn hield mij ook nog tegen. Het leuke (not) was dat we na een kijkje op de terrasjes weer terug naar boven moesten, omdat er geen stoel meer vrij was.????Onmogelijk om zelf met de rolstoel naar boven te rijden. Zelfs voor Sven (en die heeft spierballen ????????) was het zwaar om mij naar boven te duwen. Eenmaal terug op de boulevard gingen we naar de volgende strandopgang. Nu gingen de dames eerst kijken of er plaatsje vrij was. Ze kwamen vrij snel weer terug, niet dus.???? Bij de derde strandopgang gingen we weer samen naar beneden en ook nu kwam de rook zowat van mijn handschoentjes, zo hard moest ik in de remmen. Zandvoort rolstoelvriendelijk? Nee! ❌ Gelukkig hadden we nu wel een tafeltje gevonden. We hebben heerlijk in het zonnetje wat gedronken en de kids hebben ook wat gegeten.

Met een invalidenparkeerkaart mag he max 2 uur staan. In dit geval kwam dat goed uit, omdat we viste zouden krijgen. De terugreis duurde ook iets langer dan normaal, omdat we ook niet de enige waren die weer richting Haarlem gingen. We kwamen precies op tijd thuis, want Jeroen, Janine en Julie kwamen al aan fietsen. We hebben gezellig en lekker gebarbecued. Heerlijk zo buiten! In de avond heb ik nog één rondje met Sven en Body door de buurt gedaan.

Vanavond mag ik nog in mijn eigen bedje slapen en morgenvroeg weer terug naar Heliomare. Tot morgen! ????