Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag was een belangrijke en spannende dag, want we zijn eindelijk in gesprek gegaan met de Rabobank. Hierover heb ik een blog geschreven, maar nog niet gepost. Misschien is het nu nog te vroeg, maar ik kom er zeker later op terug. Wel kan ik zeggen dat het een emotioneel, maar fijn gesprek is geweest. Eindelijk zijn we gehoord.

Zaterdag zijn Frank en ik gaan kijken bij Sven zijn honkbal. Kinheim H1 speelde uit in Velserbroek tegen Onze Gezellen H1. Een mooie wedstrijd, waar het weer een beetje tegen zat. Halverwege de wedstrijd ging het regenen, zo jammer.???? Ik zat in mijn rolstoel en zocht een droog plekje op onder de parasol. Rollen en een plu ☔️vasthouden, kan helaas niet. Honkbal is heerlijk om naar te kijken, juist als het warm en zonnig is. De eindstand maakte alles goed, Kinheim won met 3-13. ????

Vandaag kwam (ons????) Jorn op de motor naar Haarlem.

Na een bakje koffie buiten en een lunch, zijn we ook vandaag even bij de honkbal gaan kijken. Een primeurtje, want dit was de eerste keer dat ik met mijn prothese aan naar Kinheim ging. Wel met de auto uiteraard, want de handbike heb ik dus nog niet. Frank ging trouwens wel lekker op het fietsie, want hij wilde de hele wedstrijd kijken. Jorn, Lynn en ik hebben een uurtje gekeken en gezien dat Sven een honkslag en een tweehonkslag sloeg. Toppertje! ⚾️

Kinheim won deze wedstrijd uiteindelijk met 5-4.

Jorn vertrok weer richting Brabant en Lynn en ik gingen met Body een blokje wandelen. Normaal gesproken gaat dat best goed, maar nu had ik de prothese natuurlijk al wat langer aan en merkte ik dat ik wat vermoeid raakte en de pijn opstak. Thuis heb ik mijn been afgedaan en ben ik languit op de bank gegaan. Even rusten voordat de Nederlandse Leeuwinnen de ⚽️finale zouden spelen. Met een oranje hoed op (voor het oranje gevoel ????) gingen we bij Marie voetbal kijken. Het resultaat kan niemand ontgaan zijn…laten we zeggen dat we een mooie tweede plaats behaald hebben!????????

Nog een weekje revalideren bij Heliomare, dan hebben we vakantie! ????

Uit een doosje vol kracht????

Zeg nooit sorry omdat je gevoelig of emotioneel bent. Laat dit een teken zijn dat je een groot hart hebt en dat je niet bang bent om anderen dit te laten zien. Je emoties laten zien is een teken van kracht.