Selecteer een pagina

Wat heb ik lekker (uit) geslapen in mijn eigen bedje! Wel werd ik wakker met enorme spierpijn. Kan ook bijna niet anders, na al dat trainen. Dit weekend doe ik het rustig aan. Kan hier ook niet anders. Heliomare heeft alle voorzieningen, die de Koppestokstraat niet heeft.???? Nou ja, we hebben wel een openlucht zwembad in de straat, maar ik vrees dat ik, Ilse 2.0, daar niet durf te zwemmen, hoe dan…? ????

Ik heb alleen, dus zonder toezicht, gedoucht. Het blijft een beetje uitkijken dat ik niet uitglijd, maar het ging goed. Toen ik net aangekleed was kwam Margot op visite. Zij had heerlijke worstenbroodjes bij zich van Robert van Beckhoven uit Oisterwijk. Echt lekker! ????

Ik & worstenbroodjes = ????

Ondertussen kwam Marie even langs om mijn broek terug te brengen, die haar schoonmoeder voor mij vermaakt had. Super lief! Lynn en ik wilden even een boodschapje doen in winkelstraat ‘de Cronje’ en Sven was zo aardig om ons te brengen en halen. Eerst een bezoekje aan de Hema om mijn badpak terug te brengen. Daarna naar Hunkemöller om een degelijk zwembroekje te scoren en bij de Etos wat toiletartikelen gekocht. Dit was de eerste keer dat ik ging shoppen in de rolstoel. Met betalen kwam ik met mijn hoofd net boven de toonbank of kassa uit. Dat voelde wel een beetje (boel) gehandicapt hoor.???? Bij Shoeby was er zo’n hoge drempel dat ik de winkel bijna niet binnenkwam. Het was dat de bedrijfsleidster zo aardig was om mij naar binnen te helpen, anders was ik doorgereden. Ook binnen was de service goed en Lynn en ik gingen dan ook beiden blij met een blouse de deur uit.???? En ook nu hielpen ze mij over die belachelijk hoge drempel weer naar buiten.

Na het winkelen even mijn rust gepakt en hebben we naar het WK schaatsen afstanden 2019 gekeken. Dat is altijd leuk om te kijken.

Lynn moest zaalhockeyen en zou vandaag kampioen kunnen worden. Eerst moest ze tegen Bloemendaal en deze wedstrijd hebben ze met 8-1 gewonnen. De allesbeslissende kampioen wedstrijd werd gespeeld tegen Rood Wit, de meiden hebben hard gewerkt, maar helaas verloren ze deze pot met 2-1. Jammer, maar het was een spannende wedstrijd en heel leuk om naar te kijken en super fijn dat ik er ‘gewoon’ bij kon zijn!