Selecteer een pagina

Vandaag heb ik een rustig dagje gehad. Dat kwam goed uit, want ik was moe. Gewoon moe. Ik heb niet eens een rondje door de buurt gelopen, dat zegt genoeg…

Er stond alleen een lunch met oud collega’s Esther en Loes op het programma. In de ochtend heb ik een aanvraag voor de vervoerspas (Regio Rijder) ingediend bij de WMO in Haarlem. Omdat ik dus nog steeds geen eigen handbike heb ???? en ik op het CBR moet wachten voor mijn gezondheidsverklaring t.b.v. de rijlessen, heb ik voorlopig vervangend vervoer nodig. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren, voordat ik de pas in huis heb. ????

Ook heb ik het een en ander van de Ride for the Roses ????uitgewerkt voor het team ‘Ilse’s angels’. De hotelkamers in Goes zijn gereserveerd en de huurfietsen zijn besteld. Ik heb al een tijdje niet meer gehandbiked, dus ik hoop op korte termijn toch weer een beetje te kunnen trainen. Hopelijk met mijn eigen handbike! ????

De dames kwamen rond lunchtijd op visite. Esther had een heerlijke OER-salade gemaakt met makreel en garnalen, lekker en gezond! ???? We hebben gezellig bij gekletst over van alles wat ons bezig houdt en dat is best veel. ???? In de middag ben ik languit op de bank gegaan om de ‘Linda’ op mijn gemak te lezen. Even rust. Na het avondeten ben ik boven apart gaan zitten, omdat ik als ambassadeur telefonisch geïnterviewd zou worden voor de podcast van de Ride for the Roses.???? Het gesprek duurde circa vijftien minuutjes, de andere deelnemers die geïnterviewd werden, waren naar de studio in Hilversum gekomen. Het gesprek begon wat onwennig, omdat ik ook niet precies wist waar te beginnen en welke vragen er zouden komen. Ik hoop dat ze tevreden zijn en anders moeten ze maar een beetje editen (bewerken). ????

Uit een doosje vol kracht????

Ik overwin mijn ziekte, ik versla hem stap voor stap, elke dag.