Selecteer een pagina

Potverdikkie wat was het een topavond gisteren! ???? Wat heb ik genoten van mijn Sarah-feest!

De hele dag had ik mezelf gespaard om topfit te zijn voor mijn dansparty. Sven bracht ons naar Brouwerskolkje Exclusief in Overveen om vervolgens terug naar huis te gaan om mijn paps op te halen.
De locatie zag er prachtig, gezellig en sfeervol uit in het bos. Lynn, Petra en Frank hadden de boel versierd en het kon niemand ontgaan zijn, dat ik mijn 50ste verjaardag vierde. We werden hartelijk ontvangen door Bas en hadden nog net tijd voor een kopje koffie voordat de eerste gasten kwamen. Rond negen uur was bijna iedereen binnen en ik enorm verwend met cadeautjes.???????? Voor mij was het tijd om het feest te openen. Ik zocht een plekje bij de DJ tafel, ging met mijn prothese aan op een kruk zitten (Leggy hing daardoor wat scheef, maar ach ze was erbij ????) kreeg een microfoon in handen en begon mijn speech voor te lezen.

Het was natuurlijk een heftig verhaal over de weg van de amputatie naar één van mijn doelen…dansen op mijn 50ste verjaardag.

But I did it! Weer een mijlpaal bereikt.✅ Precies zoals ik mezelf en mijn behandelend arts één jaar geleden in het LUMC beloofd had.???? Het nummer ‘Leef’ van André Hazes werd ingestart toen ik klaar was. Het feest kon beginnen! ???? Eerst heb ik gezellig wat zitten kletsen, maar het duurde niet lang of de muziek nodigde mij uit richting de dansvloer. Dansen en meezingen met iedereen die ik lief heb, heerlijk! Manja nam later het woord en vertelde wat over mijn 50 levensjaren. Hoe ik mezelf heb ontwikkeld van kind tot puber tot (jong)volwassene naar wie ik nu ben. Mooie verhalen en lieve woorden. ❤️ Blijkbaar heb ik toch iets goed gedaan. ????

Als cadeau kreeg ik een prachtig boek, vol foto’s en mooie woorden van familie, vrienden en oud collega’s, ook uit Tenerife. Mandy heeft namens de angels???? een stuk over ‘de roos’ voorgedragen. Ook heel mooi!

DE ROOS ????

De roos is de koningin van de bloemen en wordt al eeuwenlang bejubeld om haar schoonheid.

De roos staat symbool voor liefde, sierlijkheid, dankbaarheid, bewondering, passie, schoonheid en vriendschap.

De roos geeft kleur aan het leven.

Maar we weten ook dat het leven niet altijd over rozen gaat.

Ook al zit je op rozen, geen rozen zonder doornen….

Al deze eigenschappen van de roos maken dat het een prachtige, sterke bloem is. Wij begrijpen jouw liefde voor deze bloem en herkennen zelfs een paar eigenschappen van de roos in jou.

Met je sprankelende persoonlijkheid val je op en maak je indruk. Je liefde, verbondenheid en vriendschap is voelbaar voor al je dierbaren om je heen.

Je geeft kleur aan het leven

Maar….een lulletje rozenwater bén je niet. Zelfs in donkere tijden laat je je koppie niet hangen en blijf je een prachtige en krachtige vrouw, wiens knop is uitgegroeid tot een mooie, sterke bloem!

De doornen hebben je pijn gedaan en de donkere kanten van het leven laten zien. Maar de roos is niet verwelkt en je bloeit nog altijd in volle glorie.

Alle bloemen zijn prachtig en bijzonder. Maar wij Angels hebben de koningin onder de bloemen. Wij hebben de Roos.

Lieve Ilse, wat is het een voorrecht jouw vriendin te mogen zijn.????????

Ik was ontroerd. Wat mooi! Als cadeau kreeg ik de prachtige oorbellen van de Ride for the Roses. Super lief! Daarna werden we verzocht naar buiten te gaan voor een verrassing. De angels hadden een super grappig filmpje gemaakt van ‘Leef’ ???? (kan er naar blijven kijken en blijf erom lachen) en wil het graag met jullie delen. Kijk hier en oordeel zelf. ????

We hebben gedanst, gezongen en nog meer gedanst! ????????Het was geweldig! Zelfs mijn pa, met zijn ruim 80 jaar, heeft de hele avond op de dansvloer gestaan. Zo leuk!

Het feest was compleet; lieve familie, vrienden en oud-collega’s, een perfecte locatie, swingende muziek uit de jaren ‘80/‘90 en lekkere drankjes en hapjes. Met dank aan mijn personal assistent neef Ruben die mij de hele avond voorzien heeft van heerlijke wijntjes????????????????, misschien net eentje te veel. ???? Wist niet dat ik het zolang vol zou houden op de dansvloer, maar iedereen gaf mij energie! ✨ Uiteraard kwam er ook een einde aan deze bijzondere avond. Na het laatste nummer, dronken we het laatste glaasje en ging iedereen weer huiswaarts. Frank, Sven, Lynn en ik hebben enorm GENOTEN, met een zachte G!

Vanochtend stond ik op met een glimlach. Alles doet zeer ????, maar dat was het hartstikke waard. Mijn 50ste verjaardag was onvergetelijk, met dank aan iedereen die erbij was en een bijdrage heeft geleverd aan het fotoboek. Ik geniet nog na van alles met alle foto’s (gelukkig hebben we de foto’s nog…!????), filmpjes, kaarten en het prachtige boek ‘Ilse5️⃣0️⃣ jaar’.

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken.

En dat hebben we gedaan! ????????