Selecteer een pagina

Vandaag genoten van het mooie zomerse☀️ weer net als de meesten van jullie.

In de ochtend heb ik met mijn prothese-been samen met Lynn een blokje in de buurt gelopen. Elke dag minimaal een rondje wandelen, want om beter te leren lopen zal ik meters moeten maken. Frank, Lynn en ik zijn vanmiddag natuurlijk gaan kijken bij de honkbalwedstrijd van Sven, Kinheim heren 1 tegen Euro Stars heren 1. Kinheim won met 4-1! Toch leuk, op mijn eerste kijkdag bij het Pim MulierStadion????

En…met mijn lange zomerjurk viel het (bijna) niet eens op dat ik maar één been heb. Lange leve de zomerjurk! ???? Thuis hebben we, hoe kan het ook anders, gezellig gebarbecued. Heerlijk om gewoon thuis te zijn! ????

KWF

Vrijdag is er, los van de huidige campagne voor de Ride for the Roses ????, nog een Facebook post gedeeld van mijn verhaal. KWF wil hier dus een nog groter publiek mee bereiken dan nu al het geval is. Op deze manier hopen ze een extra bijdrage te kunnen leveren aan de huidige campagneresultaten van Ride for the Roses (meer deelnemers) en heeft deze extra inzet ook een veel breder positief effect.

https://www.kwf.nl/helpjijons/fietsen/Pages/ride-for-the-roses-ilse.aspx?utm_source=sm-836

Je kunt natuurlijk zelf inschrijven en met familie, vrienden of collega’s mee doen met de Ride in Goes. Maar je mag ook mij en team Ilse’s Angels steunen. Elke bijdrage is welkom! ????

https://www.ridefortheroses.nl/fundraiser/ilsemoerkerk