Selecteer een pagina

Gisterenavond kwam ik toch wat ongerust van het toilet. Het leek erop dat er toch bloed bij mijn urine zat. ???? Zou ik dan toch een nierkneuzing hebben? Na wat gegoogeld en gelezen te hebben, werd ik niet veel vrolijker. Ik besloot de volgende ochtend toch even contact op te nemen met de huisarts. Voor de zekerheid. Lynn werd door mijn zus thuisgebracht en vertelden dat ze nog genoten hadden van de laatste nacht en dag op de camping. Fijn, zeker voor herhaling vatbaar dus! ????????

Afgelopen nacht heb ik niet zo goed geslapen, door de pijn en ook een beetje door de zorgen. Deze keer werd ik tegelijk met Frank wakker, om zes uur…???????? Hij zou de huisarts bellen en vragen wat te doen. Uiteindelijk kwam hij om acht uur thuis met een potje voor de urine, hier heb ik een klein plasje in gedaan en daarna heeft Frank het bij de huisarts gebracht voor controle.

Er bleek gelukkig geen bloed in de urine te zitten en hoewel de kleur erg donker was, werden er verder ook geen afwijkingen gevonden. Ik was opgelucht. De heftige pijn zal hoogstwaarschijnlijk van het breukje en de spierverrekking zijn en dat heeft tijd nodig voor herstel. Gelukkig maar! Het advies was dan ook pijnstillers slikken en meer water drinken. Als het echt niet gaat, mag ik de huisarts bellen en dan komt hij een kijkje nemen. Op het moment kan ik niet heel veel, de pijn rechts onderin mijn rug is te aanwezig en erg vervelend, dus heb ik het maar rustig aan gedaan vandaag en lekker buiten in het zonnetje ☀️ de Linda gelezen. ???? Toch was ik mij er vandaag ook van bewust hoe kwetsbaar ik eigenlijk ben. Een val kan ook heel verkeerd aflopen. Dat stemde mij wat verdrietig. Moet ik nog meer dingen laten? Moet ik dan nog voorzichtiger zijn? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar ik wil ook leven. Dingen doen. Het blijft opletten en ik beloof voorzichtig te zijn en… de rolstoel altijd op de rem te zetten!????

Vanmiddag ben ik telefonisch geïnterviewd door Marjan de Kort, freelance tekstschrijver en door Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes gevraagd een reportage te maken over de landelijke editie van de Ride for the Roses ????in Goes. De reportage komt in de rubriek ‘ Mooi Zeeland’ in hun patientenmagazine Michiel. Het was een leuk gesprek en zij zal daar een kort verhaal van maken. Er worden ook nog een paar andere deelnemers geportretteerd en het blad zal half september uitkomen. Ik moet alleen nog even op zoek naar een geschikte handbike-foto voor bij het artikel. Het grappige was dat ze op mijn Ride ????pagina had gezien dat ik een prachtige donatie had gekregen vanuit Tenerife. Haar broer woont daar al jaren en ze kende de donateur Jennifer (oud collega en mijn trouwe volger) van de Flipper Uno. ???? Wat is de wereld toch klein. ????????