Selecteer een pagina

In de ochtend stap ik met pijn uit mijn bed. Ik hups met mijn krukken naar de badkamer. Daar sta ik te wankelen bij de wastafel. In de douche moet ik zitten, anders kan ik mijn haar niet wassen. Terwijl ik mijn haren föhn en mij aankleed, val ik minimaal twee keer op mijn bed ???? (gelukkig zacht ????). De trap zowel naar boven als beneden, blijft een uitdaging. Als ik de iPad mee naar boven wil nemen stop ik deze in mijn broek, omdat ik geen handen vrij heb. Als ik kleding wil ophangen raak ik uit balans. In de keuken huppel ik van links naar rechts. De vaat uitruimen gaat via een tussenstop, de glazen moeten eerst op de bar gezet worden, voordat ik ze in het kastje aan de wand kan zetten. Als ik te lang zit en handbike ga ik wiebelen en krijg ik fantoompijn. Als ik te lang sta, belast ik mijn linkerbeen teveel. Als ik loop met mijn krukken of rijd met mijn rolstoel moet ik uitkijken voor stoepranden, scheve tegels en natte ondergrond.

Wat een heisa, gehannes en gedoe. Maar al dit gedoe hoort nu eenmaal bij mij! ????

De klok was verzet, dus een uurtje minder geslapen vannacht. ???? De ochtend verliep verder zoals een zondagochtend moet verlopen. Rustig. Ontbijtje. Kopje koffie, broodjes uit de oven, gekookt eitje erbij… dat dus!???? Op mijn gemak gedoucht en mijn koffertje voor morgen deels klaargezet. We hebben gezellig het Keezen spel gespeeld voordat we naar de honkbal gingen. In de middag zijn we bij de honkbal van Sven gaan kijken. Hij speelde tegen OG in Velserbroek. We zaten eerste rang, in het zonnetje☀️ en het was best heel fris. Koud eigenlijk ????, maar we hebben de hele wedstrijd uitgekeken. Kinheim won de wedstrijd uiteindelijk met

6-4. We waren precies op tijd terug voor de wedstrijd Ajax – PSV. Frank zat daar op de tribune, maar wij voor de buis. Gelukkig won Ajax, dat stemde mijn mannen in elk geval vrolijk. ???? Lynn en ik hebben lekker pizza gebakken en gegeten, daarna languit op de bank! Het is zondagavond maar ik ga nog niet naar Heliomare, morgenvroeg brengt Mandy mij weg. Dus vanavond slaap ik in mijn eigen bedje! Maar voordat dat ik daar ben… heb ik nog heel veel gedoe. ???? ????