Selecteer een pagina

Deze ochtend werd ik dus wakker in het vertrouwde Leiden.

Het zonnetje schijnt vrolijk. Prof. Dijkstra kwam langs met Nicolette. Ik vond het fijn om hen weer even te zien en spreken. De wond ziet er volgens de artsen goed uit, dus daar kan de koorts (bijna) niet vandaan komen. De uitslag van de ontlasting is nog niet bekend, daar is het wachten op. De infectie-arts kwam ook nog even langs met de nodige vragen, zij zoeken mee naar de bron van koorts en ontstekingswaarde.

De zaalarts kwam vertellen dat ze me hier nog een nachtje willen houden, voor de zekerheid. Morgenochtend hebben ze nog groot overleg, dus zullen ze alle uitslagen nogmaals bespreken. Als dan alles oké is mag ik rond 13.00 uur terug naar Heliomare. ????

In de middag kwam de fysio en hij had een rolstoel voor mij meegebracht. Mooi dat betekende dat ik weer even iets kon trainen. Frank was erbij, dus met behulp van de mannen ben ik uit bed gekomen. Heb ik weer wat hupjes gemaakt met de rollator naar de rolstoel. Toen voorzichtig gaan zitten. Op zich was het een fijne stoel, maar natuurlijk niet aan mij aangepast. Frank en ik hebben een rondje gemaakt over de afdeling. Een leuk uitje! ???? Terug bij mijn kamer stond de fysio ons op te wachten en mocht ik vanaf de deur al hupsend met rollator richting bed. Het lijkt niets deze afstand, maar voor mij een mooie training.

De fantoompijn op het moment is vreselijk. Bij alle bewegingen die ik maak, krampt en vuurt mijn rechterbeen. Waarom toch?

Word er soms zo moedeloos van. Terwijl ik de afgelopen week nog zei dat de pijn redelijk onder controle was…

Er zijn duidelijk goede en minder goede dagen. Laten we hopen dat er betere dagen aanbreken!

Eind van de middag kwam Jeroen nog even langs voor een gezellig praatje. Later Lynn en Marie en die hebben mijn voetje lekker gemasseerd en mijn haren gekamd. Dat laatste was natuurlijk niet lekker met al die klitten in mijn haar. ????

Net nog even uit bed gekomen om wat hupjes te maken met de rollator.

Nu uitrusten en Expeditie Robinson kijken!

Morgen weer een nieuwe dag. ????