Selecteer een pagina

Na een dag als gisteren was het deze ochtend gelukkig toch echt beter wakker worden. Ondanks het regenachtige weer voelde ik mij minder ‘neerslachtig’. Sven bracht een kopje koffie op bed, wat altijd fijn is. Na het rekken en strekken heb ik mijn sportoutfit aangetrokken en ben ik na het ontbijt op de handbike gestapt om richting de sporthal te fietsen. Ook nu weer tussen de druppels door… ☔️ Ik kijk steeds vaker terug op de tien jaar die ik in Tenerife heb gewoond. Ik houd toch echt van dat heerlijke dagelijkse zonnetje.☀️ Maar goed, ik heb een regenjas en kwam uiteindelijk redelijk droog aan. Binnen werd ik warm begroet en nadat ik mijn regenjas en handschoentjes had uitgedaan, mijn krukken van de stoel gehaald had en mijn racket had uitgepakt, kon ik het veld op. Voor de koffiepauze heb ik drie potjes gespeeld, het ging lekker en ik werd er blij van. Mooi toch????????? De voorzitter van de club kwam even kijken en stelde zich voor. Heel attent. In de pauze had ik een afspraak met één van de leden van de sponsorcommissie. Het was leuk om even te sparren en mijn ervaring en kennis te delen. Benieuwd of het ook wat gaat opleveren! ???? Daarna heb ik nog drie potjes gespeeld en ging ik pas om twaalf uur naar huis. Het regende natuurlijk ???? weer, maar voor de terugreis was dat minder erg. Toen ik thuiskwam lag er post op de deurmat, gericht aan Ilse2.0.

Weer zo’n lief kaartje! Dit soort dingen brengen een glimlach op mijn gezicht en doen mij echt goed.???? Verder heb ik wat gerommeld thuis en kwam Marjon een klein bakkie doen.

Geloof het of niet….ik heb bericht van het CBR. Ik dacht ‘yes’, maar ik had te vroeg gejuicht….

Voortgang van uw dossier

Wij ontvingen uw medische gegevens in september. Onze reactie volgt binnen 21 weken na ontvangst van de medische gegevens. Dit houdt voor u in dat u bericht ontvangt voor 11 februari 2019. ????

Dan te weten dat de aanvraag begin juni al is ingediend. Dus…voorlopig rijd ik nog graag mee en zal ik af en toe gebruik maken van de RegioRijder en Valys. Zucht…????

Rond vier uur stond ik klaar met mijn prothese aan. Mandy kwam mij ophalen om bij Petra langs te gaan. Deze keer geen rolstoel mee. Minder gedoe dus om de rolstoel uit elkaar te halen, in de auto te proppen, op de bestemming eruit te halen en weer in elkaar te zetten. We parkeerden nu om de hoek en wandelden naar haar huis. We hebben gezellig gekletst en een wijntje gedronken. We wilden het niet te laat maken en Sven zou voor mij koken, dus reden genoeg om op tijd naar huis te gaan. Lynn was aan het werk en Frank zat in de sauna, dus we zouden met z’n tweetjes eten. Thuis was de tafel gedekt, kaarsjes en muziekje aan en serveerde zoonlief een overheerlijke risotto. Echt verrukkelijk en heel gezellig.

Wat een verwennerij.???? Na het eten heb ik mijn prothese aangedaan en heb ik Body uitgelaten, ook weer tussen de druppels door. Zometeen lekker slapen (hoop ik), morgen wil ik fris en fruitig zijn, want morgenavond vier ik mijn 50ste verjaardag met een dansfeestje. ???? Heel veel zin in! Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen! ????????????