Selecteer een pagina

Het weekend is er om uit te rusten, even geen therapieën en trainingen. Misschien maar goed ook, want ik heb behoorlijk last van mijn rechterzijde. Ik denk dat ik een spier verrekt heb bij de mattraining van vrijdag. ???? Ik heb al heel wat lieve reacties gekregen na aanleiding van ‘mijn verhaal’ in de Margriet van deze week. Het raakt me en door het artikel nogmaals te lezen voel ik me weer een beetje ‘stil’ vandaag. En ondanks dat ik weet dat mijn gezondheid alle aandacht nodig heeft, is er een enorm energielek waar ik letterlijk buikpijn van krijg. Adem in, adem uit en let it go…????????‍♀️

In de ochtend heb ik met Lynn gezellig ontbeten, daarna lekker wat aangerommeld. Samen met Frank heb ik een rondje door de buurt gedaan en zijn we naar Castricum gereden om de hockeywedstrijd van Lynn te kijken. Het was een leuke felle wedstrijd, maar de meiden van HBS hebben ondanks het harde werken verloren met 3-2. Sven heeft met Kinheim heren 1 wel gewonnen, maar helaas hebben we deze wedstrijd niet gezien. Soms moet je een keuze maken…????

Zoonlief had vanavond gekookt, dus we hebben heerlijk gegeten en daarna natuurlijk Willem II – Ajax gekeken.

Nu lekker slapen, ik ben er maandag weer! ????

Als je nog een uur te leven had en maar één telefoongesprek mocht voeren, wie zou je dan bellen? Wat zou je zeggen? En waar wacht je nog op?

Stephen Levine