Selecteer een pagina

Vandaag is het bevrijdingsdag, de dag waarop het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland wordt gevierd. Ook hier in Haarlem is het feest en is er in de Haarlemmerhout Bevrijdingspop. Meestal ga ik daar wel heen om een drankje te doen en te luisteren naar de verschillende optredens, maar dit jaar sla ik nog even over. ???? Ons Lynn geniet vast voor twee, bij het optreden van Ronnie Flex. ????

Wel heb ik gisteren en vandaag twee rondjes van één kilometer gelopen, bij ons in de buurt. Natuurlijk met mijn prothese aan. Mensen op straat spraken mij aan en complimenteerden mij en zeiden dat ze het knap vonden, hoe ik liep. Dat was leuk om te horen!

Een klein meisje liep langs met haar moeder en zei tegen haar ‘mam die mevrouw heeft een raar been’. Gelukkig antwoordde de moeder ‘ja die mevrouw heeft haar eigen been niet meer, maar kan nu wel lopen. Met een kunstbeen.’ Het meisje bleef naar mijn been staren en ik bleef staan en zei dat ik heel blij was met mijn nieuwe been. Toen was het goed en liepen ze door. Mooi. Puur. Eerlijk.

Morgen ga ik voor de twee laatste klinische dagen naar Heliomare en sluit ik fase 4 af. Deze tweede opname heeft een kleine zes weken geduurd. Ik heb veel geleerd. Ben niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker geworden. Nog twee daagjes lekker trainen. Morgen, mijn laatste avond, sluit ik af met een etentje samen met een paar vriendinnen (mijn angels????).

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Tot morgen! ????