Selecteer een pagina

Vanochtend lekker een beetje uit kunnen slapen. Bij het opstaan was ik wat voorzichtiger dan de dag ervoor. Mijn rechterknie (die er dus niet meer is) voelt nog steeds gekneusd aan, na de val van gisteren en dat uit zich in fantoompijn. ???? Eerst maar even een beetje gerekt en gestrekt. Toen mijn krukken gepakt en voorzichtig gaan staan. In de deurpost een klein ‘uit balans’ momentje, maar het ging gewoon goed en zo kon naar de badkamer. Helemaal veilig waan ik mij daar nog niet, ik hang dan ook echt in de twee handsteunen onder de regendouche. ???? Er is een stoeltje waarop ik kan zitten, maar ook dat is met één bil, veel Rituals en één voet aan de grond niet 100% veilig. Nadat ik aangekleed was, ging ik samen met Lynn ontbijten. Onze mannen hadden al ontbeten, het zijn vroege vogels, wij meiden zijn dat zeker niet. ????????

Rond de middag kwam ons Jorn op visite. Het was mooi weer, dus hij had de motor maar weer eens van stal gehaald en een mooie rit van Breda naar Haarlem gemaakt. Even later belden Klaske en Arjan aan. Wij hebben elkaar in 2013 leren kennen, met de nodige drankjes ????????????????, aan het zwembad in Corfu. ????

Nu wil het toeval dat Arjan voor een polyether schuimproducent werkt én mijn blog leest. Hij las dus over mijn ‘zitprobleem’ en dacht dat hij wel iets voor mij zou kunnen betekenen. Dat hij een zitkussen op maat voor mij zou kunnen maken met verschillende soorten hardheden, zodat ik comfortabel kan zitten. Hoe lief is dat! Ik heb een kussen gekregen en zal het de komende weken uitproberen. Mocht het nodig zijn, kan hij het kussen later aanpassen. Echt top! Met dank aan CulSana, innovative healthcare products! ???? We hebben gezellig koffie gedronken en bijgekletst. Daarna hebben we met Jorn lekker geluncht. Voordat het te koud zou worden is broerlief weer met de motor naar het zuiden vertrokken.

Stefanie kwam in de namiddag langs om te vragen hoe het met mij ging na het feestje (mijn eerste in een rolstoel) en ons gesprek van gisterenavond. Lief van haar! We hebben gezellig een kopje thee gedronken. Eind van de middag moest Lynn thuis bij HBS hockeyen en ben ik met Sven gaan kijken. Het was best heel koud, maar het nieuwe rolstoelkussen zat lekker en het was een leuke pot om te zien én ze hebben gewonnen. ????????

Ik zeg niets maar….’Wie is de Mol?’…. ????

Uit een doosje vol GELUK ????

Zoek de grenzen van jezelf vaker op.