Selecteer een pagina

Deze ochtend hadden we twee medewerkers van de gemeente Haarlem op bezoek om de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) aanvraag te bespreken. Eerder hadden wij al een WMO melding gedaan via de site en zijn we gebeld om een afspraak in te plannen. In dit ‘keukentafel gesprek’ hebben we met elkaar besproken wat ik nodig heb, om goed in- en rondom huis te kunnen functioneren. Denk daarbij aan een rolstoel (mijn benen) met een e-handbike (mijn vervoersmiddel), maar ook de drempel bij de voordeur verlagen, de poort achter verbreden, mogelijk een traplift en een hekje bij de trap op zolder. Deze twee adviseurs gaan in overleg met ons op zoek naar de meest geschikte oplossing. Hiervan wordt een verslag gemaakt dat wij na akkoord moeten tekenen. Hierna is de aanvraag pas definitief en zullen zij de opdracht geven aan de betreffende leverancier. De prioriteit ligt natuurlijk bij de rolstoel met handbike. Maar ook dat zal vast nog wel even duren.????

Omdat Sven en Lynn vrij zijn en thuis waren hebben lekker samen geluncht. Daarna heb ik vanuit mijn rolstoel de huiskamer gestofzuigd. Het duurde wel even voordat de klus geklaard was, but…I did it! ???????? Hoe blij kun je zijn met een huishoudelijke taak? ????

Dorien kwam gezellig een kopje thee drinken en even later schoof ook Petra aan. Aan het eind van de middag kwam de huisarts nog op visite, om te kijken hoe het met me gaat. We hebben regelmatig telefonisch contact gehad, maar hij had de nieuwe Ilse 2.0 nog niet gezien. Dus ik heb hem even bijgepraat over de afgelopen maanden en het traject wat nog komen gaat.

Via de post kreeg ik een leuke verrassing van mijn schoonzus. Een envelop met twee nieuwe krukhoezen met een lief kaartje erbij. Heel leuk! Krijg ik toch weer even een nieuwe look!????

Uit een doosje vol GELUK????

Maak een bewuste keuze bij alles wat je doet. ????