Selecteer een pagina

Er is gisterenavond om 23.00 uur toch nog een arts opgeroepen om te kijken hoe het met koorts ging en hoe ik me daarbij voelde.

Ze hebben laat nog bloed geprikt om de ontstekingswaarde te beoordelen. Deze was wel iets verhoogd, maar zeker niet verontrustend. Daarna kon ik weer lekker slapen. Vanochtend was mijn temperatuur 37,7 gr.

Prima dus.

Omdat ik zo’n rugpijn heb, mocht ik uit bed om even lekker te staan. Ik leun dan op een looprek. De verpleging verschoonde ondertussen mijn bed. Twee vliegen in een klap.????

De diëtiste kwam langs om te praten over mijn voedingspatroon. Zij zorgt ervoor, in overleg met mij, dat ik voldoende eiwitten en proteïnen binnen krijg. Aangezien ik bijna geen kwark en nutridrink meer kan zien, hebben we daar alternatieven voor gezocht.

Samen met de fysio ben ik in de rolstoel naar de weegschaal gereden. Het is de bedoeling dat ik wekelijks gewogen word. Ik was deze keer iets afgevallen. Op zich niet erg, maar het is niet de bedoeling dat ik veel afval. De wond vraagt veel energie, dus moet ik voldoende eten.

Na de middagvisite van mijn middelbareschool vriendinnetje en 2 collega’s kwam de maatschappelijk werkster. Even bijpraten hoe het allemaal gaat. Na een half uurtje kreeg ik koude rillingen en voelde ik de koorts opkomen. Dus het gesprek gestaakt en de arts erbij geroepen. Mijn urine werd getest en was in orde.

In verband met de koorts van 38,6 gr. hebben ze contact gezocht met het LUMC.

Het gevolg van dat gesprek is dat ik nu met de ambulance naar Leiden moet. Daar gaan ze verder kijken wat er precies aan de hand is. Mijn tas is inmiddels gepakt, dus ik ben er klaar voor. Laat het alsjeblieft geen infectie zijn. ????????

Het compliment van de dag is: ‘Jij laat een ander groeien’. ????