Selecteer een pagina

Na een slechte nacht van koorts en pijn werd ik super beroerd wakker. En het eerste wat ik dacht was…’dat feestje is niet hier’.

Hoe ziek kan je je voelen? En dat nog wel op mijn verjaardag. Ik houd van een feestje, maar weet niet hoe ik deze dag doorkom.

Tot 11 uur lig ik als een zieke natte dweil in bed, dan komen Frank, Sven en Lynn binnen met een taart, vele kaarten, ballonnen en een prachtig cadeau! Voel me ineens toch een klein beetje jarig. Hoe bizar deze situatie ook is. De middag verloopt koortsig en ik doe hazenslaapjes.

Wel wordt mijn B-day opgeleukt door korte bezoekjes van familie, al zien ze mij liever dansend op tafel.

Ik heb vele berichtjes en felicitaties ontvangen, waarvoor super dank. Helaas heb ik geen energie om alles te beantwoorden. Het tikken van dit blog is al een hele klus.

Volgend jaar word ik 50 en beloof mezelf er dan wel een knalfeest van te maken!