Selecteer een pagina

Om vijf over acht schrok ik wakker. Hè, is mijn wekker niet afgegaan? Ik keek op mijn telefoon. Jemig…de wekker stond om half negen. Een uur te laat ingesteld dus. ???? De taxibus zou mij om half negen komen halen.???? Snel mijn bed uit en naar de badkamer. Gelukkig hoorde Sven mij en ging vast beneden ontbijt voor me maken. De lieverd!❤️ Dus aankleden en hup naar beneden. Gelukkig kon ik nog net een kopje koffie drinken en een boterham eten, voordat de taxi voor de deur stond. Pfff…dat was even stressen, maar ik heb het in vijfentwintig minuten gered. ????

Bij Heliomare aangekomen, ging ik richting het zwembad om een kluisje te huren. Er was zelfs nog tijd voor een kopje thee, voordat ik mij weer moest omkleden voor het zwemmen. Precies om half tien lag ik in het water. Ik heb een half uur baantjes getrokken. Heerlijk! Na het zwemmen had ik fysiotherapie. Ik wilde heel graag leren lopen op één been, oftewel los hupsen.

[wpvideo 5LHYqKto ]

Eerst deed ik dat binnen de loopbrug. Maar omdat ik thuis niet zo’n mooie brug heb, mocht ik ook buiten (wel naast) de brug hinkelen. Ik kreeg het er echt warm van en het was behoorlijk belastend voor mijn linkerbeen, maar het ging wel goed! ???? Aansluitend had ik ‘functionele amputatiegroep’ in de sporthal. Hier hebben we eerst een half uur mat-oefeningen gedaan. Daarna mochten we kiezen wat we het tweede half uur wilde doen. Het werd natuurlijk badminton ????????.

Na een leuk potje gespeeld te hebben, was het tijd voor de lunch. Daarna mocht ik mij nog een keer uitleven in de fitness. Ik heb op een soort ‘handbike’ twaalf minuten gefietst. Daarna chestpress, legpress, apparaat voor de buikspieren en de Nu Step. Moe maar voldaan, ging ik richting de receptie. De chauffeur van de taxi belde, dat hij er bijna was. Ik haalde mijn tas uit de kluis en ging naar buiten. Wat een timing, ik kon meteen instappen. Top, op naar huis!

Petra en Peter hadden ons uitgenodigd voor een vrijmibo, hoe mooi kan een weekend beginnen????? ????????

Uit een doosje vol GELUK????:

Ontdek het leven en geef je er helemaal aan over!