Selecteer een pagina

Verjaardag

Om half acht werd ik wakker gezongen door man en kids; ‘Lang zal ze leven, in de gloria, hieperdepiep hoera!’ ???? Twee jaar geleden werd ik heel stil en een beetje verdrietig van dit verjaardagsliedje, maar nu had ik er totaal geen moeite mee. Het is de traditie die ik van huis uit heb meegekregen en ook hier bij ons heb ingevoerd. Lekker ontbijtje op bed, kopje koffie erbij en een super mooi cadeau; een zwart leren jasje waar ik al heel lang naar opzoek was. Mooier kon mijn dag niet beginnen! Na dit verjaardagsritueel vloog iedereen uit en kon ik de felicitaties lezen die via social media en WhatsApp binnen stroomden. Bedankt daarvoor! (Klaas voor het mooie plaatje hierboven) ❤️ Al die aandacht is en blijft toch leuk op je geboortedag en ik voelde mij dan ook echt jarig. 51 Lentes, je ziet er bijna niets van… toch? ???? Er hingen slingers in de huiskamer en de deurbel ging regelmatig, niet alleen voor de visite, maar ook voor de bloemist die verschillende keren prachtige bloemen bracht en de postbode met kaarten en wat kleine pakketjes. Hupsend sprong ik heen en weer naar de voordeur, om vervolgens hupsend een vaas zoeken, bloemen in het water zetten en weer terug naar het koffie apparaat voor een bakkie leut voor de gasten, ik was lekker in beweging. Het bezoek was geheel coronaproef, redelijk op en na elkaar afgestemd, er werd niet geknuffeld en iedereen deed zijn best om de anderhalve meter afstand te houden, al werd het heel soms ‘even’ vergeten. Oeps! Janine kwam op de koffie, broer en zus kwamen lunchen, en de andere vriendinnen kwamen wat later in de middag een wijntje drinken en proosten op het leven. ????

Verwennerij

Wat een verwennerij! Ik kan toch wel zeggen dat ik heerlijk in de watten ben gelegd. Van mijn familie kreeg ik een heel bijzonder cadeau; een badmintonclinic van niemand minder dan Ilse van de Burgwal (die zal je vast niet kennen, maar dat geeft niets), zij is meervoudig Europees, Nederlands en zelfs wereldkampioen rolstoelbadminton. Daarnaast is zij internationaal coach en positief psycholoog. Nou, is dat niet super tof? Een naamgenoot waar ik veel van kan leren, niet alleen op sportief vlak, maar misschien ook een beetje voor mijn ’toekomstdroom’. Zodra mijn tennisarm weer wat beter gaat, ga ik de clinic inplannen, ik kijk er enorm naar uit! Van mijn buufjes kreeg ik een prachtige ring van IXXI ????, van Mandy een ‘Acess Bars’ behandeling ???????? om blokkades los te laten (lijkt mij heel fijn en zen!), een fles verfrissende rosé bubbels van Janine ???? (daar is tie weer: friends are therapists you can drink with ????), rozen van Sven en ook een prachtige bos van Frank! ???? Dus ja, ondanks alle coronamaatregelen heb ik zeker genoten van mijn verjaardag, maar een volgende keer sta ik toch ook graag weer op de dansvloer hoor! Of op de bar…! ????

Verliefd!

Oh…ik kan het niet langer voor me houden, ik ben verliefd! Op een piepklein zwart labrador pupje. ???? En ik niet alleen. Zoals jullie weten hebben we vóór de zomervakantie, heel plotseling, afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter Body en we missen hem enorm. Al redelijk snel hadden de kids en ik het verlangen om die leegte op te vullen met een nieuw gezinslid en nee…Body zullen we never nooit vergeten. Frank was niet meteen om, wat ik volledig begreep, want de situatie hier in huis is toch anders dan toen wij Body kregen. Sven en Lynn zijn groot en vliegen binnen nu en een paar jaar uit en ik ben toch behoorlijk beperkt. Maar Frank mist zijn wandelingetjes en sociale contacten op straat ook en hoe fijn zou het zijn als ik straks een maatje heb, die naast mijn rolstoel en handbike kan lopen? Lijkt mij geweldig! Goed, we waren dus achter de schermen druk aan het zoeken, hadden contact gelegd met verschillende fokkers en vandaag was het zover en mochten we kennismaken met moeder Lobke en haar acht pups. Zo schattig! Over twee weken mogen we onze pup gaan kiezen…oh wat zijn wij blij!! ????

Spreuk van de dag

Het verhaal van jouw bestaan, wordt alléén door jou geschreven.
Je bepaalt niet hoe de dingen gaan, maar wél hoe je wilt leven. ✨
Martin Gijzemijter