Selecteer een pagina

Vandaag stond er weer een ritje met de ambulance naar Leiden gepland. Hopelijk de laatste operatieve VAC (spons) wissel. Voordat het zover is werkte ik eerst mijn ochtend rituelen af. Laxeren, ontbijten en wassen. Gelukkig was er ook tijd om mijn haar te wassen. Ik voel me dan altijd lekker fris. Deze keer mocht ik in de rolstoel zitten en werd de kapperswastafel gebruikt. Weer iets nieuws gedaan en bijna 45 minuten gezeten!????????De fysio kwam nog langs voor de spiegeltherapie. Ook nu werkte het meteen, mijn rechtervoet (die er niet meer is) draaide rondjes net als mijn linkervoet. Bizar!

Daarna heb ik even met mijn kamergenote gekletst. Iedereen die hier zit heeft een heftig verhaal, ook zij. Hoe fijn is het dan dat je iets voor elkaar kan beteken, al is het maar een luisterend oor.

De ambulancebroeders waren om 13.45 uur bij mij.

Ook dit waren weer schatjes. Buiten, voordat we de ambulance in gingen, mocht ik genieten van een beetje frisse lucht. Dat is altijd zo welkom en lief! Onderweg heb ik altijd een goed gesprek met de ambulance medewerker die naast mij zit. Dat zijn eigenlijk hele mooie open gesprekken, best diepgaand ook. Bij het LUMC aangekomen werd ik naar mijn eigen afdeling gebracht. Ik kreeg een 2persoonskamer voor mij alleen. Maar wat een ongezellige kamer, geen kaarten, bloemen of kerstbomen. Ik mis dan toch mijn gezellige hoekje bij Heliomare,???? maar goed het is maar voor 1 nachtje. Morgen om 08.00 uur sta ik gepland op de OK, operatie nummer 7. Ik hoop zo dat de wond er goed uitziet…????????

Nu ben ik moe, dus ik ga lekker een beetje tv kijken en slapen. Morgen is het vroeg dag. ????

Als je haar maar goed zit!