Selecteer een pagina

Ook deze ochtend werd ik wakker met pijn in mijn hele lijf. Het is een soort stijfheid gecombineerd met spierpijn. Niet lekker dus, gelukkig stond er vandaag een massage op het programma.

Maar eerst ging ik gezellig met Lynn ontbijten, want zij was vrij vandaag.

Rond koffietijd kwam Mandy letterlijk aanwaaien, voor een praatje en een kopje koffie.???? Voorheen dronk ik elke vrijdag na mijn fysio-training een kopje koffie bij haar. We missen nu dat momentje, dus moeten we nieuwe creëeren! ???? Mandy vertrok en Margriet kwam binnen voor, hoe raad je het? ????, een kopje koffie. Margriet is de moeder van Julius en hij is bevriend met Sven. Afgelopen zomer hebben we elkaar gezien op Kreta en zijn we met beide families gezellig uiteten gegaan.

Na de lunch was Sven zo aardig mij naar Inge, van Total Recharge Massage, te brengen. Zij is als sportverzorger ook aangesloten bij Kinheim Honkbal hier in Haarlem. Zij heeft een praktijk aan huis, maar deze is op de eerste etage. ???? Een uitdaging voor mij dus. Sven ging achter mij aan de, toch wel stijle, trap op. Eenmaal boven was ik veilig en kon zoonlief mij met een gerust hart achterlaten. Inge heeft gouden handen en het is altijd heerlijk om gemasseerd te worden. Ook het litteken, wat erg gevoelig is voor fantoompijn, probeerde zij wat zachter te maken. De tijd vloog om, want voor ik het wist stond Sven alweer op de stoep om mij op te halen. Helemaal zen en opgeladen ging ik naar huis. ????????????

Toen we thuis kwamen zat Petra aan de bar een kopje thee te drinken kletsend met Frank. Ook zij was komen ‘aanwaaien’. Wat een gezelligheid! ???? Zo fijn dat ik lieve mensen om mij heen heb, dat maakt heel veel goed. ❤️

Blijf altijd investeren in de wereld om je heen. Want wie niets meer te delen heeft, die is pas echt alleen.

Martin Gijzemijter