Selecteer een pagina

Wat een mooie ☀️lentedag was het vandaag. In de ochtend heb ik met Lynn ontbeten. Sven was al naar de honkbal en Frank was met Body de hort op en had al ontbeten, de vroege vogel. Daarna heb ik wat gerommeld thuis en rustig aan gedaan. In de middag ben ik samen met manlief bij Sven zijn honkbal gaan kijken. Voor de eerste keer als de nieuwe ik. Toch vond ik het ook weer best spannend, met mijn ene been, in mijn rolstoel. Er kwamen een paar ouders vragen hoe het met mij ging. En anderen zeiden ‘fijn dat je er weer bent’. En dat is ook zo!

In de namiddag ben ik met Sven een drankje gaan drinken op het strand van Zandvoort. ???? Sven kwam met dit briljante idee. Zo fijn dat hij zijn rijbewijs heeft, zo kom ik nog eens ergens.???? De strand opgang blijft toch wel een dingetje. Zo rolstoel onvriendelijk. Naar beneden ging het wel, al kwam er rook van mijn handschoentjes van het afremmen. ????

Na een verfrissend wijntje ???? en een gezellig praatje met mijn zoon op een mooi zonnig terrasje, moest ik natuurlijk ook de strandopgang terug omhoog. Onmogelijk. Ik wilde het graag zelf doen, maar deze was zo stijl dat ik toch echt de spierballen van Sven nodig had om boven te komen. Maar… we hebben genoten! Fijne zondag! ????