Selecteer een pagina

Afgelopen nacht heb ik slecht geslapen. Ik had een nachtmerrie, zo naar. Het zal vast voortgekomen zijn uit de EMDR therapie. Hoop dat ik vanavond beter slaap.

Het was vroeg opstaan, omdat de hulp in de huishouding om kwart over acht van start zou gaan. Vandaag had Lynn de eerste uurtjes vrij en had zij voor een lekker ontbijtje gezorgd. Het was prachtig weer, dus we gingen in de tuin zitten om een beetje te lezen. Ik ben begonnen in het boek ‘Lucky Shot’, van oorlogsdrama naar paralympische droom. Het gaat over een man (militair) die in 2008 tijdens vuurgevechten met de Taliban wordt geraakt met als gevolg dat zijn beide benen moesten worden geamputeerd. Een bizar verhaal, waar de kracht vanaf druipt. Mooi om te lezen!

Lynn ging naar school en Sven was bezig met de laatste voorbereidingen voor het examen Engels van deze middag. De deurbel ging en paps stond al voor de deur. Die was mooi op tijd, voor de verandering een keer geen file gehad. ???? Hij had een tas vol heerlijkheden mee; Brabantse worstenbroodjes en eierkoeken, bolussen, verse eieren en aardbeien. Super lief! We hebben lekker buiten gezeten en iets later samen met Sven geluncht. Pap en ik hebben een rondje door de buurt gelopen, ik met de prothese aan. Het ging goed, ik liep best heel soepeltjes.???? Daarna hebben we in de tuin gezellig zitten kletsen en wat gedronken. Judith kwam Body ophalen voor de wekelijkse wandeling met Snipper, dus zij kon mooi even een fotootje (of twee…) van ons maken.????

Pa ging voor de files weer terug naar het zonnige zuiden en ik dook mijn boek weer in. Na het eten heeft Marie mij nog even uitgelaten, terwijl we druk kletsend over straat gingen. ????

Vanavond was het programma ‘Sta op tegen kanker’ op televisie. Ik moet zeggen dat ik soms echt even weg moest zappen…????

Daarom vraag ik nog een keer aandacht voor de Ride for the Roses????van het KWF, waar ik ambassadeur van ben. Deel mijn verhaal, vraag bekenden een donatie te doen. Samen staan we op tegen kanker!

Lees het hele interview van het KWF, mijn verhaal op:

https://www.ridefortheroses.nl/blog/boegbeeld-ilse-moerkerk-25km-ik-heb-dat-doel-keihard-nodig-

Alvast bedankt! ????