Selecteer een pagina

Het gaat echt gebeuren, de post heeft twee brieven gebracht. Één van Rijschool Heliomare en één van het CBR en beiden gaan over de uitnodiging voor de rijtest van volgende week dinsdag. Jihoe!! ???????? Er was nog wel een open eindje, omdat hetzelfde CBR vorige week nog een brief gestuurd had met de vraag of ik de ontbrekende medische gegevens voor 27 maart wilde aanleveren. ???? Hoezo? Nog één keer? Stom want ik had van hen al een akkoord gekregen voor rijles. Nou goed, vandaag kreeg ik dus een excuus mail van de klantenservice van het CBR: ‘Allereerst onze excuses voor de onjuiste informatie. U heeft inderdaad gelijk, het betreft een herinnering die niet verzonden had mogen worden. Blablabla..’. Mooi! Duimen jullie dinsdag voor me? O ja, ga vooral de weg niet op tussen half elf en half twaalf in de buurt van Wijk aan Zee, Beverwijk en Heemskerk. ????

Woensdagochtend kwam Susan Kaat, Relatiebeheerder Patiëntenparticipatie van het KWF, een kopje koffie drinken en bijpraten. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus genoeg te vertellen. Het is een hele fijne vrouw en we hebben vanaf het eerste contact al een hele goede klik. Ze had ook nog een leuke verrassing voor Frank en mij. De Nederlandse loterij ondersteunt NOC*NSF en daaraan verbonden sportbonden en 18 goede doelen op gebied van gezondheid en beweging, waaronder het KWF. Nu doen ze dat niet alleen met geld. Rondom thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal stellen zij per wedstrijd een aantal kaarten beschikbaar aan (o.a.) patiënten, vrijwilligers en medewerkers van het KWF. Vervolgens zijn wij door Susan uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje in de Amsterdam ArenA. Hoe vet is dat? ⚽️????

Precies toen Susan wilde vertrekken kwamen papa en Jorn aanrijden. Een goeie timing voor de aflossing van het bezoek. Pa had zoals altijd heerlijke worstenbroodjes, eieren en bolussen meegenomen en Jorn had een badmintonracket voor mij. Zoals je weet worden wij enorm blij van de Brabantse worstenbroodjes ????, maar ik was ook blij met het (extra) racket. Deze is bedoeld voor degene die een keertje met mij een shuttle wil overslaan. ???? Geen excuus meer voor het feit dat ze geen racket hebben. ???? We hebben eerst lekker een kopje koffie gedronken en zijn daarna een rondje met body gaan lopen.Het was prachtig weer, het leek wel voorjaar. Na een gezellige lunch zijn ze weer richting Brabant vertrokken en omdat buuf Marie nu echt jarig was ben ik daar nog even binnen gehuppeld om te proosten op haar verjaardag. ????????

Oh oh oh, ik stond vanochtend weer op met gruwelijke pijn in mijn rug. ???? Ik had het gevoel dat ik honderd plus was, alles in mijn rug was stijf en deed pijn. Na een beetje rekken en strekken, kon ik mijn bed uit en ben ik met mijn rug onder de warme douche gaan zitten. Aangezien ik om half elf een afspraak had met mijn fysiotherapeut kon ik gelukkig meteen mijn pijnklachten met haar bespreken. De balans training werd ingeruild voor het losmaken van mijn rug. Ik mocht rollend naar de behandelkamer en overstappen op de massagetafel. Het was zuchten en steunen, maar de ontspanning in de rug was wel fijn. Al was de pijn niet weg, heb ik toch het gevoel dat het me wel een klein beetje geholpen heeft. Daarna mocht ik wat lichte oefeningen doen voor mijn armen en benen, zonder mijn rug te belasten. Deze keer ging ik niet tot aan het gaatje, maar ben ik tegelijk met de rest van de oncologische groep aan de koffie gegaan. Ook wel eens leuk!

Vanmiddag ben ik begonnen aan mij huiswerkopdracht, punten verzamelen voor mijn ‘storytelling’. Ik dook in een document, een soort verslag met alle belangrijke whatsapp berichtjes gericht aan familie en vrienden, dat ik vanaf 2014 bijhoud. Jeetje mina, dat was zwaar. Ik bleef maar lezen en lezen, ruim 37 pagina’s met ups & downs van de afgelopen jaren. Wat is er veel gebeurd en waar moet ik in godsnaam beginnen? ???? Nou de komende maanden hoef ik me in elk geval niet te vervelen….ik heb genoeg ideeën om uit te werken.

Spreuk van de dag ????

Zorg dat je te weten komt wat je in je mars hebt.

Laat ik daar nou net mee bezig zijn… ????