Selecteer een pagina

Vandaag is ons pap jarig, hoera.???? Hij mocht 84 kaarsjes uitblazen ????. Denk alleen niet dat hij dat echt gedaan heeft.???? Wat een mooie leeftijd en wat is hij nog fit en vitaal! Hij had een verjaardagslunch georganiseerd voor de family, maar omdat ik echt nog niet zolang in de auto kan zitten (Haarlem-Esbeek), waren wij helaas niet van de partij. Wel had hij Frank gevraagd lekkere broodjes te halen voor ons viertjes. Zo waren we er toch een beetje bij. Echt heel lief en lekker! Zodra het kan, zullen we proosten op zijn verjaardag! ????

Pap, deze is voor jou! Gefeliciteerd! ????

Oh wat erg, ik ben vandaag niet eens buiten geweest. Heb een lekker rustig dagje gehad. Een beetje uitgeslapen, gelezen, gerommeld in huis en een filmpje gekeken met Lynn. Een buurman van verderop had pas gisteren gehoord wat er met mij gebeurd was en kwam vandaag een bloemetje brengen. Lief! ???? Hij was redelijk in shock. Ja, hij had mij een tijdje niet gezien en ja, hij had mij een keertje zien rijden met een handbike, maar er waren geen bellen gaan rinkelen. We hebben een kopje thee gedronken en even bijgepraat. Ik merk dat ik dan best heel sterk ben. Mijn rolstoel stond nog in de auto, dus ik had een mooi excuus om niet naar buiten te gaan met Lynn om Body uit te laten.???? En ik heb niets gemist, wat een ‘hondenweer’ weer…

Deze avond zat ik lekker voor de buis met ‘Luizenmoeder’, First dates en Soof. Het weekend is bijna voorbij, morgen mag ik weer aan het werk in Heliomare. Tot morgen! ????

Soms zou ik willen dat de wereld, één minuutje stil zou staan. Gewoon heel even niet meer draaien, voor iedereen die is heen gegaan.

Martin Gijzemijter