Selecteer een pagina

Vanochtend was het tijd om mijn koffertje in te pakken. Toilettas, make up tasje (wil er wel beetje leuk uit blijven zien ????), sportkleding, zwemkleding, gewone kleding, badjas, leesvoer… Alsof ik op vakantie ga. Ik heb veel nodig en wil wat te kiezen hebben, dus het koffertje zat snel vol. ????

In de middag zijn we even naar Stefanie in Bennebroek gereden, zij had van twee broeken het korte pijpje aangepast en opgeleukt. Om te kijken of het nu goed was, heb ik ze daar gepast. Helaas bleek bij beide broeken het korte pijpje niet mooi te vallen. Ze heeft de broeken opnieuw afgespeld en zal deze week het een en ander aanpassen. Tja…het valt niet mee, om een goede vorm te krijgen. Hoe leuk en hip kun je het maken met één been? Dat is de uitdaging!

Het was eigenlijk best lekker ☀️ weer. Lynn en ik hebben een rondje met Body door de buurt gedaan, met hier en daar een korte stop voor een praatje. Daarna heb ik even genoten van het zonnetje in de achtertuin. ????

Rond half vijf gingen we een drankje doen bij P&P! Ik ging in mijn rolstoel, maar had mijn krukken ook mee voor daar binnen. De mannen zaten links aan de tafel ????, wij vrouwen rechts ???? en Bruni en Lynn zaten in de chil kamer????. Altijd gezellig met de buurtjes bij te kletsen onder het genot van een hapje & drankje!

Nog één nachtje slapen…Het voelt toch een beetje vreemd om morgen weer met mijn koffertje daar aan te komen. Waarschijnlijk krijg ik nu kamer 22, omdat kamer 16 bezet is. Goed, we gaan het zien morgen. By the way, de eerste twee kaartjes heb ik al ontvangen! ????

Heliomare here I come again! ????

Hallo daar lieve wereld,

zullen we vandaag ontwaken, met de intentie om er samen het beste van te maken?

Martin Gijzemijter