Selecteer een pagina

Met veel trots en enthousiasme presenteer ik mijn nieuwe website: ilsemoerkerk.nl !

Mijn leven is op 1 oktober 2018 radicaal veranderd, doordat ik mijn been verloor aan kanker. Sinds die dag schrijf ik met grote regelmaat een blog. In eerste instantie was dit bedoeld voor mezelf, zo kon ik alles van mij afschrijven, therapeutisch schrijven heet dat ook wel. Het hielp mij bij de verwerking en acceptatie in het hele proces, want echt alles was anders. Mijn angsten, mijn verdriet, mijn wanhoop, maar ook mijn hoop, levenslust, het nastreven van mijn doelen en mooie mijlpalen kregen een plekje in mijn verhalen. Hoogte- en dieptepunten. Natuurlijk schreef ik ook voor mijn familie en vrienden, zodat iedereen dezelfde informatie kreeg op hetzelfde tijdstip en ik geen hele administratie hoefde bij te houden door het beantwoorden van vele appjes, sms’jes en mailtjes. Ik moest zuinig zijn met mijn energie, dus dit was een briljante oplossing. Zij het niet dat het soms bijna een dagtaak was. ???? Beetje bij beetje is het wat uitgegroeid en besteed ik behoorlijk wat tijd en energie in het schrijven over mijn avonturen en het zoeken van passende plaatjes en spreuken. De teller staat op dit moment op: 477 blogs (hoe dan??) ????, ruim 10.000 bezoekers en meer dan 69.000 weergaven in totaal. Of dat veel is? Geen idee, maar daar ligt mijn uitdaging en doelstelling ook niet. Het systeem liep vol, dus moest er een oplossing komen, want stoppen met schrijven is geen optie en schrijven zonder volgers is lang zo leuk niet. Samen met mijn coach Eveline Bouman besprak ik de mogelijkheden. Van haar kreeg ik de tip eens contact op te nemen met Mariska Eijsten van eenwebsitevoorjou.nl, voor wat antwoorden op mijn vragen. Via mail, zocht ik contact en kreeg ik een super enthousiaste reactie terug. Ze bleek ook nog eens een goede vriendin te zijn van Mandy. Toeval? Ik denk dat we een dag later samen al aan de koffie zaten en zie hier het resultaat! ????

Graag wil ik met al mijn ups & downs, de nodige struggles met mijn hulpstukken, het zoeken naar balans en al het gedoe wat daarbij komt kijken, mijn volgers inspireren. Hoe? Door te laten zien dat het helpt om positief in het leven te staan. Te kijken en op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen. Niets is onmogelijk totdat het bewezen is. Of ik nooit op mijn ‘bek’ ga? Jazeker wel, letterlijk en figuurlijk. Zo brak ik in de zomer van afgelopen jaar twee rugwervels bij een potje tafeltennis op de camping ???? en ging ik meerdere malen met en zonder rolstoel, en zelfs een keer met mijn handbike, onderuit. Zelfs een achterover koprol is mij niet vreemd. ???? Ook zijn er momenten dat de pijn de energie uit mijn lijft trekt, maar ik daar niet aan wil toegeven, waardoor ik vet over mijn grenzen ga. Leer ik het dan nooit?? Ja, ik ben gevallen, maar ook weer opgestaan. Of alles bij mij vanzelf gaat? Dus nee, zeker niet. Het verre van dat. Ik moet leren mijn grenzen te bewaken, hard knokken om daar te komen waar ik wil zijn, maar door het stapje voor stapje te doen, met de juiste mensen om mij heen, kom ik er wel. ‘Always look at the bright side of life!’☀️

Vaste blog-dagen heb ik niet, het komt zoals het komt. Mocht je mijn blog per mail willen ontvangen, kun je je daarvoor aanmelden op de pagina van het blog. Je kunt ook een reactie achterlaten onder het blog, maar voel je vooral niet verplicht. Als je al ingeschreven was, hoef je, als het goed is, niets meer te doen. De eerste week worden de blogs automatisch om vier uur ’s middags verstuurd, dat is om te kijken of alles werkt. Wel zo makkelijk, want dan krijg je het blog op een presenteerblaadje, kopje koffie of thee (of wijntje) erbij en lekker lezen! ????

Nou, ik ben heel benieuwd wat jij van mijn site vindt. Laat je het even weten? Dan proost ik nu op deze prachtige mijlpaal! ????

Liefs,