Selecteer een pagina

Gisteren speelde Sven met Kinheim H1 uit tegen Sparks H1 en Frank en ik gingen kijken. Het was zonnig, maar de wind was echt nog wel frisjes. Met mijn rolstoel moest ik op het sportpark een stuk over het gras, wat niet echt lekker rijdt overigens, om bij een goed plekje langs het veld te komen om de wedstrijd te kijken. Sven sloeg deze wedstrijd zijn allereerste homerun bij Heren 1! Ik dacht ‘doe er een strikje om’ en ik heb mijn Moederdagcadeau???? al binnen! Zo mooi! #trotsemoeder ????

Vanochtend werd ik gewekt met een heerlijk ontbijt op bed! Verse jus, warme broodjes, gekookt eitje en vers fruit. Wat een verwennerij. De tijd van knutselwerkjes en mooie gedichtjes is voorbij, maar het cadeau dat was er wel. En hoe…ik kreeg een prachtig paar nieuwe hippe sneakers. Zo lief! Kan ik mijn prothesevoet ook in het nieuw steken!

Sven ging naar de honkbal en Frank richting Amsterdam voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht. Mams, Manja en Nicky kwamen naar Haarlem om samen te genieten van een high tea in de Stinkende Emmer. We werden ontvangen met een rosé bubbeltje, altijd lekker en goed om samen met ons mam te proosten op deze Moederdag.

Daarna kregen we thee, verse jus en een proeverij van twee verschillende quiches en sandwiches met brie en zalm. Daarna kwam het zoet op tafel. Te veel en te lekker; worteltaart, lemon curd, scones, bonbons, muffins, chipolata taart, allemaal even smaakvol! En natuurlijk werd ook ons mam, de liefste moeder, in het zonnetje gezet. ☀️

Na deze gezellige lunch, gingen we nog even kijken bij Sven die vandaag thuis speelde met Kinheim H1- tegen Sparks H1. Ook nu was het heerlijk zonnig, maar o zo koud. Meteen toen de wedstrijd klaar was, gingen we naar huis om een beetje warm te worden en nog even wat te drinken en te kletsen. Toen de familie vertrokken was, kwam Frank blij thuis. Ajax is (officieus) landskampioen ????!

Het was mijn eerste Moederdag als Ilse2.0.

Mama ❤️

Mama is het woord

waar het leven mee begint

mama is het woord
dat hoort bij ieder kind

een woord om zacht te zeggen
niet om luid te schreeuwen
het hoeft niets uit te leggen
en gaat door alle eeuwen

mama is het woord
waar de mensheid mee begint
mama is een ander woord
voor liefde.

Toon Hermans