Selecteer een pagina

Iets vroeger dan normaal kwam de verpleging mij wakker maken. Ik lag nog in diepe slaap, maar mocht meteen mijn ontbijt wensen doorgeven. Na het eten werd ik deels in bed gewassen.

De verpleging stelde voor om mijn bovenlijf zelf te wassen zittend in de rolstoel. Nieuwe dingen zijn altijd een beetje eng, maar ook uitdagend. Dus heb ik me voor het eerst voor de spiegel in de rolstoel gewassen en tandengepoetst. Yes, klein stapje vooruit en weer een mijlpaaltje bereikt! ????????

Afgelopen week had ik een kamer alleen, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Vanaf nu heb ik weer een kamergenote. We moeten elkaar nog leren kennen, maar dat zal vast goedkomen. Toch is het ook wennen, de kamer is best klein, dus heel veel privacy heb je niet. Het wordt wat als we allebei gaan laxeren in de ochtend…????????

Vanmiddag kreeg ik een nieuw bed, op proef voor 1 week. Ik kan je zeggen, het ligt nu al heerlijk! Het is een ‘Linet’ bed dat van alles kan en ook zorgt voor ‘wissel therapie’. Toch even iets anders dan het veredelde luchtbed matras waar ik op lag. ???? Ik denk dat ik vannacht zal slapen als een roosje! ????

‘Je bent een heel ander zelfde mens geworden.’

Mwah

Een vriendinnetje stuurde mij deze tekst. Deze spreuk is op mijn lijf geschreven. Dit is wat het is. Het voelt alsof ik een heel ander mens ben geworden. Qua uiterlijk zeker, maar de Ilse die ik was, ben ik nog steeds. En zal ik altijd blijven! Mooi samengevat dus. ????

Het compliment van de dag is: ‘Mens wat ben je mooi!’ ????