Selecteer een pagina

Wat heb ik de afgelopen nachten heerlijk geslapen, als een roosje!???? Zelfs zo diep, dat ik met hoofdpijn opstond, dat was dan weer jammer, maar nam ik uiteraard op de koop toe. ???? De klomp is uit mijn maag, mijn rugzak een stuk lichter en de wereld lacht mij weer toe. Heerlijk! ????

Achter de schermen gebeurt er een hoop. Mariska van Eijsten Communicatie stuurde mij een berichtje terwijl ik in het LUMC in de wacht zat voor mijn CT-scan, dat de website, mijn website, bijna klaar was. Op dat moment parkeerde ik het leuke nieuws, omdat er in mijn hoofd geen ruimte voor was en ik strak stond van de spanning. Aan het eind van de dag, nadat ik het goede nieuws van de uitslag had laten bezinken en met Sven naar Bloemendaal was gefietst voor een klein vier-biertje, was ik er klaar voor. Nieuwsgierig opende ik de link ilsemoerkerk.nl en kwam in een omgeving die heel erg bij me past. Qua stijl, qua kleur en qua opmaak. Mariska had tijdens het keukentafelgesprek goed geluisterd naar mijn verhaal en mijn wensen vertaald naar een mooie persoonlijke website. Een prachtige plek waar ik straks mijn blogs op zal delen. Wow, wat een mijlpaal! ???? Inmiddels hebben we gedurende een telefoongesprek van ruim twee uur ????, alles doorlopen, aangepast en heb ik ‘les’ gehad hoe ik zelf de site kan onderhouden en hoe ik een blog moet posten. Veel informatie, heel veel, als dat maar goed gaat. ???? Waarschijnlijk gaan we volgende week live, en natuurlijk hoop ik dat jullie, mijn trouwe volgers, met mij mee gaan. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, I keep you posted. Spannend! ????

Mijn oude site komt te vervallen, maar zal nog een tijdje in de lucht zijn:

❌ https://ilsemoerkerk.wordpress.com

Mijn nieuwe site:

✅ https://ilsevanhooijdonk.nl

Rechtstreeks naar mijn blogs:

✅ https://ilsevanhooijdonk.nl/blog

Een sportief nieuwtje; Stichting SportSupport Kennemerland heeft mij gevraagd
of ik het leuk zou vinden om als sporter van de maand november mijn verhaal te doen over mijn lidmaatschap bij badmintonvereniging Duinwijck. Via de social media kanalen van Uniek Sporten wordt maandelijks de rubriek ‘Sporter van de maand’ gepubliceerd. In deze rubriek vertellen verschillende mensen met een beperking hun verhaal over welke sport ze doen en hoe ze daar gekomen zijn. Het doel is de sporter én sportvereniging in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd ook andere te inspireren om ook te gaan sporten. Super leuk, juist omdat sport mij een leuker mens maakt, dus ja, natuurlijk werk ik daar graag aan mee. Word ik ook nog eens keer sporter van de maand, wie had dat ooit gedacht! ????

Maanden is het Inloophuis in Santpoort gesloten geweest, vanwege de Corona maatregelen. Een Inloophuis, waar inloop van de een op de andere niet meer mogelijk was. Hoe bizar is dat. Een plek waar (ex)kankerpatiënten normaal gesproken een luisterend oor vinden, lotgenoten elkaar kunnen treffen en waar vele activiteiten worden georganiseerd onder deskundige begeleiding. Een gemis voor velen. Deze week had ik eindelijk weer eens een afspraak, weliswaar is nu alles één op één, maar dat was voor de rebalancing behandeling niet heel erg, haha. Op mijn handbike fietste ik naar Santpoort, het zonnetje scheen en muziek klonk in mijn oren. Heel fijn. Daar aangekomen werd ik opgevangen door twee dames, de therapeut en een gastvrouw, verder was het stil in het huis. Een lege tafel in een lege huiskamer. Het voelde gewoon een beetje verdrietig. Mijn fiets mocht ik binnen zetten. We kletsten wat voordat ik mocht gaan genieten van rebalancing, een dynamische en tegelijkertijd meditatieve vorm van lichaamswerk of massage. Toch best gek, dat ik bij een wildvreemde vrouw, zomaar mijn been af moet doen en mij deels bloot moest geven. Iets waar ik toch een beetje moeite mee heb, omdat mijn lijf nou eenmaal zo anders is en ik bepaalde delen liever bedekt houd. Voor de therapeut in kwestie zal het ook best spannend zijn geweest, want ook zij komt ‘dit soort gevallen’ niet elke dag tegen. Een half uur werd mijn rug vertroeteld, een echte massage was het niet, maar ontspannen was het zeker en dat kon ik goed gebruiken. Relaxed fietste ik dan ook weer naar huis….????

Het weekend staat voor de deur en het belooft zomers te worden. Heerlijk! ☀️ Wij hebben ons weekend zojuist ingeluid met een gezellig etentje met Lonneke, Wim, Linda en Marcel en hebben geproost op het leven. ????Gezondheid is het mooiste bezit. Tevredenheid is de grootste schat. Vertrouwen is de beste vriend. Fijn weekend! ????

Spreuk van de dag ????

Het maakt niet uit hoe hoog je vliegt, alleen had je nooit kunnen slagen. Zelfs de sterkste vleugels kunnen niets, zonder lucht om ze te dragen. ✨ M. G.