Selecteer een pagina

Maandag 7 oktober was het heerlijk wakker worden. Frank, Sven en Lynn hebben me al zingend ‘????Lang zal ze leven’ ontbijt op bed gebracht. Yes, ik ben 50 jaar! ????

Weer een mijlpaal bereikt. Van ons Lynn kreeg ik een prachtige ring cadeau, van Sven een heerlijke parfum en van manlief een dagje samen in een privé sauna. Ook van de lieve tante uit Den Haag was er een cadeautje, een Rituals pakket. Oh zo fijn allemaal!! ???? Eindelijk kon ik ook mijn verjaardagspost open maken en heb ik de kaartjes op bed gelezen. Zo lief al die felicitaties en mooie woorden! ???? Dank jullie wel!! ❤️ Na het douchen, trok ik mijn nieuwe jurkje met roosjes????aan en was ik klaar voor een klein feestje. Beneden hing het huis vol met Sarah slingers, banners, ballonnen en er hing zelf een Sarah vlag in de vlaggenmast. Het kan bijna niemand ontgaan zijn… ik heb Sarah gezien! ????‍♀️ De bloemist kwam twee keer langs met prachtige bloemen, ik voelde mij echt jarig. ????

Rond half twaalf kwam de familie op visite. Eerst Jorn, met paps en Riet en later sloten Manja en ons mam ook aan. Zij hebben voor mij gezongen, terwijl ik het kaarsje op de taart ???? uitblies en een wens mocht doen.

Als je gezond bent, heb je duizend wensen, als je ziek bent heb je maar één wens…????????✨

Ook door de familie ben ik enorm verwend. Een prachtige ring met bijpassende armband, Rituals, cadeaugeld, een fles bubbels en een schilderijtje van een roos gemaakt door mijn zus. ???? We hebben na het lekkere taartje ook nog samen geluncht en gezellig bijgepraat. De familie vertrok voor de files weer huiswaarts, maar niet zonder eerst een paar leuke foto’s te maken. Dat hoort er wat mij betreft altijd even bij.

Het was een leuke middag. Frank en ik hebben daarna nog een blokje gelopen met Body en net toen ik weer een wijntje in wilde schenken, kwamen Petra en Marie even binnen om een verjaardagshug te geven. Wat een timing! ???????? De rest van de week moet ik mijn energie een beetje sparen, voor mijn dansfeestje van zaterdag, maar dat komt goed. Nu al zin in! ????????

De verrassingen waren nog niet voorbij, want vanochtend werd er namens het KWF nog een heerlijke taart bezorgd door Toptaarten en ook de postbode had nog verjaardagspost voor mij. Super lief, dank dank dank! ????

Na de lunch bracht Sven mij naar Heliomare waar ik eerst bij mijn revalidatie-genootje op visite ging. Om twee uur had ik de vervolg afspraak bij de prothesemaker van Livit. We zouden gaan gipsen, om een nieuw korset te kunnen maken. De huidige versie sluit niet meer voldoende aan, waardoor het lopen zwaarder wordt. Daarnaast gaan we kijken of het korset aan de binnenkant wat zachter gemaakt kan worden, zodat het voor mij wat draaglijker wordt. Hoe dat er precies uit gaat zien, weten we nog niet. Daar gaan de professionals zich over buigen.

Mijn fysiotherapeut was erbij toen ik in de praktijkruimte een soort van hemdjurk over mijn ondergoed aan moest trekken. De hele vloer was al beschermd met plastic zeil tegen het knoeien. De instrumentmakers gingen aan de slag met water en gipsverband en binnen no-time zat ik in het gips en was alles wit…???? Zodra het gips warm en hard werd, knipte en zaagde hij het los. Ik mocht mezelf een beetje oppoetsen en mijn kleding weer aan doen. Om iets meer duidelijkheid te geven over mijn wensen, heb ik mijn prothese aangedaan en laten zien waar ik pijn ervaar in de hoop dat er een oplossing voor komt. Dit wordt uiteraard meegenomen in de opmaak van het volgende korset. De prothesemaker weet wat hem de komende weken te doen staat. Ik was klaar en mocht naar huis. Voordat Frank gearriveerd was om mij op te halen, had ik tijd om buiten een stukje te wandelen over het belevingspad, zodat ik mijn oefening voor vandaag ook weer kon afstrepen. Eenmaal thuis lag er al een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek naar borstkanker voor 50+ers. Jeetje, daar laten ze ook geen gras over groeien…????