Selecteer een pagina

It’s a beautiful day, maar buiten zie je dat niet terug.☔️ Vandaag stond er een schoonheidsbehandeling op het programma. ????

Op 4 februari was het wereldkankerdag en heeft Salon Gewoon Mooi uit IJmuiden in samenwerking met Look Good Feel Better, de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ op FB gedeeld. Collega Daisy had mij voor deze actie aangemeld (lief!) en ik was één van de gelukkige vrouwen die een verwenmoment kreeg aangeboden. ????

Lonneke was zo lief om mij naar IJmuiden te brengen en halen, maar eerst dronken we een kopje koffie bij mij thuis voordat we vertrokken. Om twaalf uur arriveerden wij bij Salon Gewoon Mooi, waar Nancy mij al stond op te wachten. We hebben eerst even bijgepraat en daarna mocht ik gaan liggen in de heerlijke stoel. Zo’n stoel zou ik thuis moeten hebben. ???? Mijn gezicht werd gereinigd, gepeeld, gemasseerd, gevoed en verzorgd. Het was heel ontspannend.

Dit was Genieten met een zachte G!

Lonneke stond al voor de deur te wachten toen ik klaar was en bracht mij weer terug naar Haarlem. Omdat we nog niet geluncht hadden, hebben we gezellig samen een boterhammetje gegeten.

Om twee uur had ik een telefonisch consult met mijn revalidatie arts uit Heliomare. Dit om te kijken of we iets meer kunnen doen tegen die vreselijke fantoompijn. Met prof. Dijkstra had ik al gekeken naar het medicatie overzicht en mocht ik een bepaalde pijnstiller verhogen. De revalidatie arts ging mee in zijn voorstel. Heel eerlijk gezegd, denk ik niet dat er wat zal veranderen. De pijn gaat ook dwars door de tien pijnstillers heen die ik nu slik. Maar niet geschoten is altijd mis, dus ga ik het uitproberen en hopen dat het werkt.????????

We waren net aan het afruimen, toen oud collega Simone op visite kwam. Lon vertrok en Simoon en ik gingen aan de koffie en aan de klets. ???? Het was een mooie middag!

Vrijheid heeft niets te maken, met zomaar alles kunnen zeggen. Vrijheid is het recht jezelf te zijn, zonder dat uit te hoeven leggen.

Martin Gijzemijter