Selecteer een pagina

Helaas, morgen begint voor de meesten het gewone leven weer. De scholen gaan weer van start en ook het werk zal moeten worden opgepakt. Deze week staat, bij de meeste werkgevers, de nieuwjaarsborrel, -ontbijt of -receptie op de agenda. Ik vond dat voorheen altijd wel leuk, maar voor sommigen is het een vervelende verplichting. Voor mij dit jaar geen nieuwjaarsreceptie, hoef ik me ook niet druk te maken of ik de collega’s ga zoenen of een hand geef. ???? Van de ene kant kijk ik enorm uit naar het nieuwe jaar, aan de andere kant zie ik er ook een beetje tegen op. Wat gaat dit jaar mij brengen. Welke uitdagingen kom ik tegen? Hoe ga ik invulling geven aan 2020? Welke obstakels komen op mijn pad? Ga ik mijn balans vinden? We gaan het zien. Ik heb een heerlijke kerstvakantie achter de rug. Echt! Een zomers☀️ weekje in Kaapverdië met het gezin en een week vol gezelligheid met familie en vrienden, lunches, etentjes en borrels. Vanaf morgen zal het toch een beetje stiller zijn thuis, even wennen dus. Gelukkig kan ik in de ochtend weer trainen bij de fysio en heb ik in de middag mijn tweede rijles. Yes! ????

Gisterenmiddag kreeg ik mijn cadeau ???? ter ere van mijn 50ste verjaardag van de Moerkerkjes, een lunch bij van de Valk in Breukelen. We hadden bedacht ergens halverwege af te spreken, maar ik geloof dat wij meer in ons voordeel waren. Binnen veertig minuten arriveerden wij op de plaats van bestemming. Naomi en Kjelt kwamen tegelijk met ons de parkeerplaats op rijden. Ruben, Annet en Maurice zagen we uitstappen op de andere parkeerplaats. Wij parkeerden voor de deur op de invalide parkeerplaats, mijn been werd achteruit de auto gehaald, zodat ik deze aan kon doen voordat we naar binnen zouden gaan. Zo, ik voelde me weer compleet! ???? Buiten begroetten we elkaar en gingen we gezamenlijk naar binnen. Annet moest naar het toilet en vroeg of ik meeging. Eigenlijk wilde ik wel, maar ik had net mijn been aan… ???? Dat is gedoe. Ik besloot om toch maar mee te gaan, je kunt het tenslotte maar kwijt zijn. Er waren twee prachtige, ruime ♿️ wc’s. Annet hielp mij om mijn been af te doen en aan de kant te zetten, daarna liet ze mij alleen, zodat ik in alle privacy een plasje kon doen. Toen ik weer ‘decent’ was, klopte ik op de deur en kwam Annet naar binnen om te helpen bij het aandoen van mijn prothese. Ik heb namelijk de neiging om te vallen als ik mijn korset probeer te sluiten aan de voorkant. Ik raak uit balans omdat de klittenbanden te veel aan de linkerkant zitten, waardoor ik mijn romp moet draaien, en dan is het fijn om een tegen-steuntje te krijgen. Daarna liepen wij richting het a la carte restaurant, waar de familie al had plaatsgenomen aan een grote lange tafel. We zien elkaar niet heel vaak, daarom is het extra speciaal om zo met z’n allen te tafelen en bij te kletsen. Grappig, Ruben en Sven lijken in vele opzichten zoveel op elkaar, alleen is de ene blond en de andere donker. Breed en sterk. Naomi en Lynn verschillen tien jaar, maar ook aan hen is te zien dat het nichtjes zijn. We hebben heerlijk gegeten en natuurlijk het glas geheven op de gezondheid en het nieuwe jaar. ???? Het laatste afzakkertje namen we in de bar van het hotel. Ik moet zeggen dat deze locatie echt heel mooi gestyled was. Vroeger, toen wij nog klein waren, gingen we meestal uiteten bij Van de Valk ‘de Witte’ in Vught. Indertijd was dat een heel degelijk, netjes, maar saai restaurant met witte tafelkleden. Dat is nu wel anders, echt heel sfeervol! We sloten de middag af met de afspraak elkaar toch wat vaker op te zoeken. Een mooi voornemen!

Spreuk van de dag ????

Als je je kunt ontspannen in kwetsbaarheid, zul je kracht vinden.

Ik heb verschillende jaarhoroscopen gelezen, geloof er niet echt in hoor, maar onderstaande sprak mij natuurlijk wel aan…????

Jaarhoroscoop weegschaal 2020 Er komt eindelijk weer tijd, rust en ruimte om te ontspannen”

De jaarhoroscoop weegschaal 2020 voorspelt dat het leven, van de weegschaal, dit jaar eindelijk weer lichter en zonniger zal zijn. Problemen, zorgen en angsten uit voorgaande jaren verdwijnen. De weegschaal krijgt weer rust en ruimte om te ontspannen. Eindelijk weegschaal, je kunt nu eindelijk weer een beetje jezelf zijn. ????