Selecteer een pagina

Vannacht ben ik een paar keer wakker geworden omdat ik wilde draaien in bed, maar dat lukte niet vanwege de pijn. Bij het opstaan, deed heel mijn lijf weer pijn. Een soort van spierpijn. Toch ging het na het aankleden alweer een stukje beter. Ik zat nog lekker te ontbijten, toen de taxibus aan kwam rijden. Snel nog twee happen van mijn kwark met muesli genomen, tas gepakt en naar buiten gegaan. Sven hielp mij even met de rolstoel en mijn spullen, zodat ik kon vertrekken. Rond negen uur was ik bij Heliomare. Ik had nog even de tijd om mijn jas in een kluisje te doen en een praatje te maken met een van de sfeer-makende revalidanten, die vandaag zijn ‘ontslag’ had gekregen. Om halftien lag ik in het heerlijk warme zwembad. Ik heb baantjes gezwommen op mijn buik en rug en kon mezelf best goed in balans houden! Wel kreeg ik nog wat tips, om de slagen iets krachtiger te maken. Na het zwemmen ging ik douchen en aankleden. Dat aankleden!???? Echt dat valt niet mee. Ik moet na het afdrogen, uit de zwembadrolstoel gaan staan om mijn bikini (+zwembroek Sven????)uit te doen. Op één been …dan verder staand afdrogen en met een half nat lijf proberen om aan te kleden. Het zweet stond op mijn rug. Wat een gedoe. Met een oververhit gezicht ‘liep’ (rolde????) ik het zwembad uit. Ik kon nog net een kopje koffie drinken, voordat mijn handbike uurtje zou starten. Jas aan, sjaal om en fietsen maar. We hebben weer een rondje Kruisberg gedaan, wat toch al snel een kilometer of tien is. Ik had er iets meer moeite mee dan afgelopen maandag, maar het was toch ook puur genieten.

Na de lunch had ik fitness ‘fysiek profiel’. Of te wel keihard trainen met veel gewicht. Ik laat me natuurlijk niet kennen, maar sommige oefeningen zijn echt wel zwaar. ???????? Nadat ik mezelf in het zweet had gewerkt, ging ik door naar de tafeltennis ???? in de sporthal. Het pingpongen was ook weer super leuk. Mijn revalidatiedag zat er weer op en de chauffeur van mijn taxibus stond alweer klaar. Tijdens de rit verging ik van de fantoompijn…Wat een nare pijn is dat! ????

Thuis aangekomen stond Lynn met vriendin Aya al buiten te wachten. Wat een ontvangst. ???? Na een lekker kopje thee kwam er een arts in opdracht van de gemeente, om te ‘beoordelen’ of ik wel een invalide- parkeerkaart en parkeerplaats nodig heb. Ze had best een hoop vragen, maar ik denk dat het bij mij wel duidelijk was toch? Deze arts zal ook weer een advies aan de gemeente afgeven en daar beslist een ambtenaar of en waar ik voor in aanmerking kom. Ook hier gaat natuurlijk enige tijd overheen. ???? Frank liet wel duidelijk weten, dat hij de werkwijze erg omslachtig vond. Maar ja, daar had zij natuurlijk geen boodschap aan.

We wachten nu dus op:

1. Advies en goedkeuring rolstoel en e-handbike.

2. Advies en goedkeuring aanpassingen in en rondom huis.

3. Advies en goedkeuring van een invalide parkeerkaart

4. Advies en goedkeuring van een invalide parkeerplaats voor de deur.

Na het advies en goedkeuring zijn we er nog niet, dan is het wachten op het gesprek met de leverancier (punt 1 en 2) en daarna volgt de levering of uitvoering van het advies.

Geduld is een schone zaak…! ????

Morgenmiddag moet ik op controle in het LUMC. De eerste scan na de amputatie. Heel spannend dus. ????????????????

Uit een doosje vol GELUK????:

De weg naar geluk is leren van fouten.