Selecteer een pagina

Het is feest in huize Moerkerk! Onze Frank is jarig. De man die geen enkele waarde hecht aan zijn geboortedag, maar wij doen dat wel. ???? Dus hebben we vanochtend voor hem gezongen, heeft hij van de kids ontbijt op bed gehad (hij was natuurlijk alweer aangekleed ????) en kreeg hij een paar cadeautjes. Daarna ging ieder zijn eigen weg.

Ik zat letterlijk voor het raam te wachten op mijn taxibus. Dat ziet er best sneu uit hoor, in mijn rolstoel met een rugtasje op schoot. ???? Belde de chauffeur dat hij er om vijf over negen pas zou zijn. ???? Om half tien moest ik in het water liggen…???? Veel keus had ik niet, dan te wachten. Uiteindelijk lag ik iets later in het water, maar het hele zwembad was voor mij. Dat maak je niet vaak mee, een privé zwembad. ???? Na de hydrotherapie ging ik door naar de fysiotherapie. Deze keer zijn we de ‘ergo keuken’ in gegaan, om de thuissituatie na te bootsen. Dit wilde ik graag oefenen, omdat ik thuis erg onstabiel ben. Natuurlijk stond ik daar wel goed en sprong ik de hele keuken door.???? Hoe dan?

Tijdens de matgroep heb ik zooo gelachen! We kregen allemaal badminton ????oefeningen, die we zittend op de mat moesten uitvoeren. Heb je weleens zittend op de grond gebadmintond? Te leuk! Je wil niet weten, hoe vaak wij omgetuimeld zijn. ????????Buiten dat het effectieve (buik) oefeningen waren, was het ook nog eens erg komisch en hebben we veel gelachen. ????

Het laatste trainingsuurtje heb ik weer hard gewerkt in de fitness. ???????? Voor ik het wist was de tijd om en moest ik snel mijn jas en tas uit het kluisje halen, om vervolgens naar buiten te gaan voor de taxi. De taxibus stond al klaar, dus ik kon meteen op het liftplateau rijden, om vervolgens plaats te nemen achter achter de sympathieke chauffeur. Toen we alle vier thuis waren, hebben we koffie gedronken met zelfgebakken appeltaart van Lynn. Frank slaat zijn verjaardag het liefst over, maar vandaag was er een klein borreltje met de buurtjes. Altijd leuk en gezellig! Proost op mooi nieuw levensjaar! ????????❤️????

Vergeet niet te genieten, stel dat niet uit, doe het vandaag. Deze dag is je gegeven, of morgen komt is maar de vraag.

Martin Gijzemijter