Selecteer een pagina

Precies om 24 uur afgelopen nacht stuurde ik Sven een felicitatie berichtje vanuit Heliomare. Kort daarna belde hij zeer geëmotioneerd op. Hij vierde zijn verjaardag thuis met een groep vrienden, Lynn en Frank en zou daarna de stad ingaan, maar miste mijn aanwezigheid. Het brak mijn moederhart…God wat had ik graag thuis willen zijn! ????

Na het FaceTime gesprek kon ik ondanks alle pillen niet meer slapen. Ik heb zoveel tranen gehuild…ik was zo verdrietig, zo boos en zo wanhopig. Waarom???

Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen. Vanochtend bij het wakker worden zaten de tranen nog hoog. De verpleegster bood gelukkig een luisterend oor, dat is zo fijn dan. Ik had de jarige jop graag willen opwachten bij de lift, maar hij was mij voor. Net toen ik de rolstoel in zou gaan kwamen Sven en Lynn de kamer binnen lopen. Ik was zo blij ze zien en te kunnen knuffelen. Mijn moederhart loopt dan echt even over van liefde.❤️

Eenmaal in de rolstoel gingen we richting de woonkamer. Er was een tafel vrij, dus die was voor ons! ????

Pap, mams, Manja, Bart en Nicky kwamen op visite ook om Svens verjaardag te vieren. Gezellig samen een taartje gegeten en koffie gedronken.

Hoe bijzonder is het om zo samen te zijn, met pap en mams. We waren al close met elkaar, maar de afgelopen 4 jaar zijn we door alle heftige en verdrietige momenten nog hechter geworden. En…we zien elkaar meer dan ooit. Brabant > Wijk aan Zee is best een stukje rijden, maar dat doen ze met liefde.

Sven en Lynn vertrokken weer richting Haarlem, met Sven aan het stuur natuurlijk!De rest van de family ging nog even mee naar mijn kamer om wat te kletsen.

Toen ook zij vertrokken waren had ik een momentje voor mezelf en wat tijd om te rusten. ????

Rond vier uur kwamen Frank, Sven en Lynn om samen Sven zijn verjaardag te vieren. Dus gezellig wat gedronken en een nootje gegeten. Ons buufje Marie had voor ons alle 4 een Sinterklaas cadeautje met een mooi gedichtje meegegeven. Wat een verrassing, zo lief en zo leuk! ????

Eindelijk kreeg Sven zijn cadeaus van ons: een grote foto verjaardagskaart, een jogging broek, een BMW Driving Experience in Zandvoort en een Buddha to Buddha armband. Tja hij wordt tenslotte maar 1 keer 18 ????.

Daarna zijn we lekker sushi gaan eten in de huiskamer.

Frank had de sushi meegenomen en overal aan gedacht, zo ook aan de witte wijn 0% alcohol en mooie glaasjes. Heerlijk! En het leukste was dat de verpleging de boel versierd had en voor Sven een mooie verjaardagsstoel had gemaakt. Ook weer super lief. Dit was voor mij toch wel de meest bijzondere en fijnste dag hier in Heliomare met mijn familie en mijn gezin. ❤️

Het compliment van de dag is: ‘Jij bent bijzonder!’????