Selecteer een pagina

Deze ochtend waren de kids nog thuis, toen ik met het busje werd opgehaald. Het voelt nog altijd vreemd, ik in een invalide bus. ????

Het zwembad was weer heerlijk warm, het is zo fijn om daar te zwemmen. Ik heb voor het eerst geprobeerd met een flipper aan te zwemmen, maar op een of andere manier lukte dat niet echt. Ik krijg er die ‘dolfijn-swing’ niet in hoor. ???? Nou ja niet erg, een volgende keer maar weer proberen.

Het handbiken buiten ging helaas niet door, omdat het keihard regende. Als alternatief heb ik op een lage e-driewieler fiets gezeten en de sportzaal onveilig gemaakt. ???? De aansturing deed ik natuurlijk met één been en dat ging op zich prima, maar na een paar rondjes verzuurde mijn linkerbeen en kon ik de draai niet meer maken, ondanks de ondersteuning.

Mijn derde afspraak was met de diëtiste en dat was zeker nuttig, omdat ik nog zo opzoek ben naar mijn nieuwe gewicht. Wel merk ik dat ik wat ben aangekomen en mijn buik boller is dan ooit. Grrr… ???? Is het mijn leeftijd, de overgang of het feit dat ik in een rolstoel zit? De BIA meting (Bioelectrische Impedantie Analyse) van vandaag liet zien dat mijn Vetvrijemassa (dus spieren, organen, weefsels,bloed en vocht) is toegenomen. De hoeveelheid vetweefsel is zelfs wat verminderd. Je krijgt dus een totaal overzicht van je lichaamssamenstelling.

Al met al laat het zien dat de trainingen effect hebben. ????????

Na de lunch had ik krachttraining in de fitness ruimte en aansluitend tafeltennis ???? in de sporthal. Het is zo fijn dat Heliomare dit allemaal biedt onder één dak! Na een kopje thee ging ik samen met de fysiotherapeut naar de prothesemaker. Hij had een mal van mij gemaakt en ik mocht nu het eerste proef korset met korf komen passen. Ook heeft hij al wat aanpassingen gedaan. Het gaat echt beginnen! Volgende week krijg ik waarschijnlijk mijn nieuwe been…! ????

Enige tijd geleden ben ik, als boegbeeld van de Ride for the Roses ????, geïnterviewd door Joyce Heisen van het KWF, lees hier mijn verhaal:

https://www.ridefortheroses.nl/blog/boegbeeld-ilse-moerkerk-25km-ik-heb-dat-doel-keihard-nodig-

Ilse’s Angels