Selecteer een pagina

Zaterdag was een rustig dagje. Ik ben eigenlijk alleen bij de hockeywedstrijd van Lynn gaan kijken. Frank had mij bij HBS afgezet en dus ging ik alleen in mijn rolstoel naar veld drie, waar HBS tegen Alliance moest spelen. Ik voelde mij eerlijk gezegd best kwetsbaar, omdat ik alleen was. Dat geeft niet hoor, maar daar moet ik nog een beetje aan wennen. Er kan niet altijd iemand met mij mee als buddy.

Later in de middag heb ik lekker in de tuin zitten lezen. Het boek waar ik eerder over vertelde, Lucky Shot, pakt mij enorm, wat een verhaal… Samen met Lynn heb ik nog een rondje door de buurt gelopen, op mijn nieuwe schoenen! Je weet wel, die ik voor Moederdag heb gehad.???????? Het lopen gaat steeds beter. Met regelmaat word ik aangesproken door mensen uit de buurt, die mij een compliment geven en vertellen hoe knap ze het vinden hoe ik met mijn prothese loop. Dat doet mij goed, want het blijft toch spannend om naar buiten te gaan. Ik ben er zelf misschien al een beetje aan gewend, maar als je mij voor het eerst ziet, kijk je vast even om. ???? Helemaal als ik mijn prothese draag.

In de avond heb ik, net als half Nederland, gekeken naar het Eurovisie Songfestival en gezien hoe Duncan eerste werd. Super leuk! ???????????? Het optreden van Madonna vond ik trouwens tenenkrommend.???? Ik ben vroeger ooit naar een concert van haar in Rotterdam geweest. De show was geweldig, maar zingen was toen al niet haar sterkste kant. Conclusie; zonde van het geld! ????

Vanochtend zijn we, Frank Lynn en ik, naar onze liefste tante in Den Haag geweest. Nooit gedacht dat ik na ruim zeven maanden alweer bij haar op de koffie zou kunnen. We hebben gezellig geluncht en bijgekletst. Zo fijn om elkaar weer een knuffel te kunnen geven, na alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is. ❤️

Daarna zijn we doorgereden naar Wassenaar, waar Sven moest honkballen ⚾️. Helaas verloor Kinheim H1 met 6-5, terwijl ze vrijdag met 5-3 in eigen stadion hadden gewonnen van dezelfde ploeg, Wassenaar H1. Het voorspelde mooie warme weer bleef uit, het was ronduit fris (of beter gezegd gewoon koud brrr…) daar aan het open veld, dus hebben we de wedstrijd niet helemaal uitgezeten.

Thuis hebben Lynn en ik nog een potje ‘gekeezd’, terwijl Frank aan het koken was. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik verloren heb van dochterlief. ????????

Morgen is het weer een ‘werkdag’ bij Heliomare, dus vanavond op tijd mijn mandje in! ????????????

Het leven is niet altijd fijn, maar ook niet altijd slecht. Je kunt niet altijd vrolijk zijn, dus wees vooral maar echt. Martin Gijzemijter