Selecteer een pagina

Alle podcasts voor de Ride for the Roses ???? zijn opgenomen en het KWF zegt enorm tevreden te zijn. Mooi! ???? De eerste ruwe versie hebben we al mogen beluisteren. Best gek om mijn eigen stem te horen in het interview. Die zachte G… raak ik nooit kwijt…???? De uitzenddatum van de Podcast ‘Naamdragers aan het woord’ is op 17 juli a.s. Deze wordt rond lunchtijd tussen twaalf en één uitgezonden op New Business Radio. De volgende dag wordt via Social media aandacht gegeven aan de podcast. Zodra deze online staat zal ik het uiteraard met jullie delen. Omroep Zeeland wil ook graag een radio-interview, maar omdat de studio in Zeeland voor mij veel te ver weg is, proberen we het dichterbij Haarlem te organiseren. Wordt vervolgd dus!

Gisteren zijn we met Jeroen en Janine naar de Dijk geweest in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Voor mij mijn tweede uitje daar. Normaal gesproken staan we boven vlakbij de bar, maar nu zaten we op vooraan! Elk nadeel heb z’n voordeel…????

Caprera heeft het echt goed geregeld voor mensen met een beperking; een parkeerplaats voor de ingang van het park ????️♿️, daarna mag je (onder begeleiding) mee via de artiesteningang naar het theater, waar de hele eerste rij is gereserveerd voor ‘gehandicapten’. Top!????????

We mochten twee plaatsen op de eerste rij, de andere twee op de rij erachter.

Net voordat de show begon, werden de ‘vrije’ gehandicapten plaatsen op de eerste rij vrijgegeven en konden we met z’n viertjes naast elkaar zitten. Ik zat op mijn eigen rolstoelkussen op de stenen bank en had de rolstoel aan de kant gezet. Toch hield ik dat niet goed vol, omdat ik met mijn linkervoet niet op de grond kon staan en daardoor onstabiel zat. Ik ben dan net een tuimelaar. Vervelend en pijnlijk voor mijn bil en rug. De drempel om toch in de rolstoel te gaan zitten blijft hoog. Ik vind dat namelijk heel stom. ???? Niemand zat in een rolstoel…maar goed, uiteindelijk zag ik in (op aandringen van Frank en Janine) dat het beter voor mij was. Oké… ???? Het optreden was geweldig, het publiek genoot en Huub en zijn band kwamen twee keer terug (like usual) voor een toegift! En ja…ik heb een heel klein beetje gedanst. ????????????

[wpvideo 51bg4Wgu ]

Via de artiestenuitgang mochten we ook weer naar buiten. Om de avond in stijl af te sluiten hebben we bij J&J nog een drankje gedaan bij de openhaard achter in de tuin. Was heel gezellig! ????

Vanochtend ben ik voor het eerst en hopelijk het laatst gevallen in de douche. Ik wilde de handdoek pakken, stond op het badmatje, maar gleed er totaal onderuit. Gelukkig had ik de handgreep vast, zodat ik mij enigszins nog een beetje kon opvangen. Lag ik daar op de grond… met mijn arm bijna uit de kom.???? Ik bleef even liggen om te voelen of alles het nog deed. Gelukkig viel de schade mee en ben ik met de schrik vrij gekomen.

Vandaag moest ik mijn loopwheels, die ik op proef had, helaas weer inleveren. Het bedrijf Multi Adapt zit in Brabant en omdat Frank ons Lynn daar moest ophalen bij Hockeylovers, hadden de mannen in Gemert afgesproken. Ik was zo brutaal geweest om te vragen of ik de loopwheels mee op vakantie mocht nemen, dat betekent namelijk minder pijn. Niet geschoten is altijd mis, toch?De 25inch wielen had hij echter al aan iemand anders toegezegd, maar hij was zo vriendelijk om mij de 24inch uit te lenen. Super! Een kleinigheidje, ik heb een zwart en een blauw wiel. Nou ja, past misschien ook wel een beetje bij me, ik wil altijd net even wat anders.????

De vakantievoorpret is begonnen, de zomerjurkjes, boeken, spelletjes en koffers liggen klaar. Ik ben echt wel van plan om mijn vakantie ervaringen als mindervalide met jullie te delen, dus als ik tijd, zin en inspiratie heb, zal ik zeker een blog posten. ????Voor nu wens ik jullie allemaal een hele mooie zomer(vakantie)! ????☀️????????

Uit een doosje vol kracht????

Niets is onmogelijk.