Selecteer een pagina

Gisteren heb ik in mijn blog verteld dat Robert het toneel moest verlaten bij ‘Wie is de mol’. Nu had nog niet iedereen (ook Sven) de uitzending gezien. Oeps…Sorry! ????????

Ik had weer lekker (uit) geslapen in mijn eigen bedje.

Body was een beetje ziek, dus Frank ging al vroeg naar de dienstdoende dierenarts in Zandvoort. In de tussentijd kreeg ik een bakje koffie van Sven op bed. Lief! Het douchen ging redelijk goed, ik denk dat we er met een extra beugel en een antislip matje wel zijn. Wel ben ik erg wankel thuis, geen idee waarom maar het is zo. Vandaag ging ik aan de slag met mijn pagina van de Ride for the Roses. Dit jaar ben ik ambassadeur van de 25 km in Goes. De route is zelfs naar mij vernoemd! Hoe mooi is dat. Nu maar hopen dat ik goed naar de 25 km kan toe trainen op de handbike. Dat is toch wel even anders dan een gewone fiets. Maar komt goed hoor! ???????? Natuurlijk hoop ik dat jullie (mijn trouwe bloglezers) mij willen sponsoren. Zodra de site klaar is, zal ik die zeker delen op mijn blog.

Frank kwam terug met Body en had wat medicijnen mee gekregen. Body heeft waarschijnlijk een griepje en koorts. Laten we hopen dat hij snel opknapt. Niet leuk om je hond ziekjes te zien. Het zonnetje ☀️ scheen dus gingen we lekker even naar buiten. Heerlijk! Gewoon een rondje door de buurt. Body wilde wel mee, maar sjokte er een beetje achteraan.

Lynn wilde graag een potje Keezen, dus daar gingen we weer.

Wat later in de middag kwam Lonneke langs en ook zij werd meteen gestrikt voor het spelletje en wie denk je dat er gewonnen heeft????? ???? Marie kwam ook nog langs om mijn groene broek af te spelden. Eigenlijk zonde om overal de pijp af te knippen, maar de prothese laat nog even op zich wachten. Ik blijf het vreselijk vinden mijn pijp elke keer in mijn broek te stoppen. Dus ja, dan zit er niets anders op. Na het heerlijke avondeten, zalm met geroosterde groenten en rijst ????, was het weer tijd om naar Heliomare te gaan. Lynn ging mee en deze keer vloeiden er geen tranen. Het aftellen is begonnen en dat sterkt mij. Eindelijk is het eind in zicht. Toen ik weer een beetje gesetteld was, begon ‘Heel Holland Bakt’. ???? Leuk programma en deze keer zal ik niet verklappen wie de winnaar is…????????

Verlies je niet te veel in zorgen, daarvoor leef je veel tekort. Vooral omdat door vrees van morgen, het probleem niet minder wordt.

Martin Gijzemijter