Selecteer een pagina

Vandaag geen lang verhaal, omdat ik een heerlijk rustig dagje heb gehad. Lekker geslapen in mijn eigen bedje, gezellig ontbeten met Lynn en een beetje gerommeld. Om twaalf uur moest Lynn in Zandvoort hockeyen en zijn Frank en ik gaan kijken. Omdat ik in mijn rolstoel zat, leek onze Body wel mijn hulphond. Nou ja, qua uiterlijk dan, luisteren doet hij namelijk alleen als er wat lekkers tegenover staat. Het was wel erg koud langs het veld, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vind het altijd leuk om een wedstrijd te kijken! Toch blijft het spannend hoe mensen op mij reageren. Gelukkig spreken de meesten mij gewoon aan en zijn de ze blij mij weer te zien. Eenmaal thuis heb ik mijn prothese aangedaan en ben ik met Lynn een ‘blokje om’ gelopen. Natuurlijk met mijn beste beentje voor!

[wpvideo wLl3fGyG ]

Frank ging (weer) naar Ajax en eind van de middag ging ik met Sven naar de buurtjes, omdat John zijn verjaardag vierde. Deze keer ging ik op krukken en liet ik mijn been en rolstoel thuis. We hebben gezellig geborreld en jawel gebarbecued! Nu wachten totdat dochterlief veilig thuis komt van het AB-hockey feest.