Selecteer een pagina

Vannacht had ik het rijk alleen, omdat mijn roomy al op (lang) weekendverlof was. Lekker een beetje rommelen dus en televisie kijken. Helaas kon ik de slaap niet echt vatten en heb ik het twee uur zien worden. Om half zeven was ik wakker, keek op de klok en draaide me nog lekker een keertje om. Toen de wekker ging had ik wat moeite met opstaan, omdat ik eigenlijk nog best moe was. Maar het zwembad riep, dus badkleding aan, ontbijten en door naar het zwembad. Nadat ik mijn baantjes weer gezwommen had, was ik weer fris en fruitig voor een nieuwe dag! Na een korte pauze en een kopje koffie had ik fysiotherapie. Samen met de therapeut heb ik vier verschillende trappen gelopen en dat ging best goed. Maar het leukste van vandaag was de ‘keukengroep’. Met mijn prothese aan mocht ik appeltaart bakken! Het was een hele goede oefening om lang aan het aanrecht te staan, door de keuken te lopen om alle benodigdheden te verzamelen en vervolgens alles klaar te maken. Maar, dan heb je ook wat!! ????

Tada!!

Na de lunch had ik voor de laatste keer ‘activiteiten begeleiding’. Ik had bedacht mijn roosjes???? te voorzien van een blaadje, omdat ik geen nieuw projectje wilde starten. En dit was echt de aller aller laatste hand, die ik aan dit project zou leggen. Mission completed! ????????????

Al klaar…????

De laatste therapie was een gesprek met de sexoloog. Hier ging het voornamelijk over een stukje zelf-acceptatie, iets waar ik nog hard aan kan werken, maar alles op z’n tijd. Ik heb wat nuttige tips gekregen die ik graag ter harte neem.

Aan het eind van de middag kwam Mandy mij ophalen. Nadat we samen mijn koffertje en tas gepakt hadden, heb ik mijn overheerlijke appeltaartje opgehaald. Hij was door de ergo alleen net iets te laat uit de oven gehaald.???? Gevalletje jammer. ???? Wel had ik nu wat lekkers voor het weekend om mee naar huis nemen!

Om toch ook een beetje handig te worden, wilde ik zelf de rolstoel in Mandy’s auto zetten. Het koste wat moeite, maar het is na een hoop lol toch gelukt!

Bekijk hier het filmpje, deze wil ik jullie niet onthouden…????

Eenmaal thuis ging Sven honkballen toen Mandy en Petra gezellig een wijntje kwamen drinken. Mandy had voor lekkere hapjes gezorgd en zelfs een kippetje voor mijn avondeten, omdat Frank en Lynn pas later op de avond terug zouden komen uit Parijs. Het was een heel fijn en gezellig begin van het weekend. ????

Fijn weekend! ????

Zorg dat je problemen, je geluk niet doen vervagen. Hindernissen zijn om te nemen, niet om op je rug te dragen. Martin Gijzemijter