Selecteer een pagina

Zoals je weet ben en blijf ik op mijn manier ambassadeur van de Ride for the Roses.???? Gisteren belde mijn contactpersoon van het KWF met de vraag of ik volgende week dinsdag een korte presentatie wil geven en mijn verhaal wil delen tijdens de Legends Club bijeenkomst op het TT Circuit in Assen. Dat zou gaan om Businessclub leden en andere aanverwante bedrijven. Een hele mooie kans, maar weet je hoever dat rijden is??? Tweehonderd kilometer. ???? Ruim twee uur heen en twee uur terug rijden. Daarbij vertrekt dochterlief de volgende ochtend naar Bali, dus heb ik ervoor gekozen om te bedanken en deze aan mij voorbij te laten gaan. Natuurlijk wil ik de organisatie heel graag helpen om grote bedrijven enthousiast te krijgen voor sponsoring, want het is een prachtig sportief fietsevent voor het goede doel. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Afgelopen jaar heb ik een filmpje gemaakt voor de vrijwilligersavond, dat was positief ontvangen, dus stelde ik ook nu voor via een filmpje mijn verhaal te delen. En ja, dat vonden ze een goed idee.????Vrijdagmiddag gaan Petra en ik aan de slag. Onze samenwerking vorige keer in Heliomare ging tenslotte ook fantastisch. En hilarisch. Take…18…???? ????

????????

De controleafspraak met het ziekenhuis is gepland. Op 25 maart wordt er een MRI van het bekken gemaakt en twee röntgenfoto’s, één van mijn longen en één van het heupgebied. De uitslag krijg ik volgens de afspraak-bevestiging pas twee weken daarna, maar dat is niet te doen…dat levert enorm veel stress op. ???? Dan heb ik eerst twee weken spanning voor het onderzoek en dan ook nog twee erna. ???? Ik begrijp niet, dat ze daar geen rekening mee houden. Dat is onmenselijk. Daar ga ik nog een belletje aan wagen.

De WMO heeft kennelijk weer ruimte in de agenda, want ik kreeg een positief berichtje van mijn casemanager. Ik mag twee offertes van een sportrolstoel opvragen en indienen, zij maken dan vervolgens een vergelijking en keuze. Een maatje van de HelioHeroes tennist fanatiek en heeft een sportrolstoel, naar alle tevredenheid. Via haar heb ik contact gezocht met RDMobility uit Rijswijk. Na een informatief telefoontje kan ik deze week een globale offerte ontvangen. De eerste stap in deze is gezet!

Dinsdagavond na negenen kreeg ik een voicemail bericht binnen, van jawel…het CBR! De man in kwestie verontschuldigde zich voor het late tijdstip, maar dacht dat hij met positief nieuws wel zo laat kon bellen. Natuurlijk!! Altijd! Het goede bericht was dat mijn gezondheidsverklaring eindelijk in orde was en inmiddels aan mijn dossier op mijncbr was toegevoegd. Yes! Mooi. Fijn. Wow. Ik heb meteen ingelogd en ja hoor, daar was het ‘heilige’ papiertje. Via de website van de gemeente Haarlem heb ik direct een afspraak ingepland voor donderdagmiddag, voor het aanvragen van mijn nieuwe rijbewijs. Het gaat echt gebeuren. Hello world! ????????

Bijna….

Spreuk van de dag ????

Soms blijft het schip geladen met geluk net voor de haven steken. Zwem er dan naartoe.