Selecteer een pagina

Om kwart voor negen werd ik gewekt en moest ik heel erg naar de wc.

Dus in mijn nachtpon in de rolstoel naar de badkamer. Bezet. Dan naar de grote badkamer. Ook bezet. Toen naar de andere gang. Badkamer 3, ook bezet. ???? De laatste badkamer op de afdeling was ook bezet.???? Dus bij uitzondering gingen we naar de andere afdeling 2A, de verpleegster duwde mij en zette de vaart erin. Mijn blaas stond op knappen…???? Maar eindelijk was daar een badkamer vrij, dus kon ik naar de wc en mezelf ook verzorgen. Pfff…. Daarna ging ik terug en kon ik op mijn kamer tandenpoetsen. Toen pas drong het tot mij door, vandaag is het 1 december (Yes!), dus mocht ik het eerste cadeautje van mijn Rituals advent kerstboom open maken! Het was een rode handsoap die heerlijk ruikt.???? Nog 23 cadeautjes te gaan!

Ik probeerde in bed nog een beetje te lezen, maar ik viel steeds een in slaap. Er aan toegeven dan maar…Rond lunchtijd kwamen de collega’s Petra en Mieke op visite en zij hadden bakjes fruit en biologische fruitsapjes meegenomen. We hebben gezellig bijgekletst en onze vitamines genuttigd. ???? Precies om twee uur stond ik bij de lift om pap, mams, Jorn en Alexandra te verwelkomen. Eerst weer een gezellig kopje koffie gedronken in de huiskamer en daarna zijn we naar mijn kamer gegaan. Pa had natuurlijk weer lekkere Brabantse worstenbroodjes meegenomen. ????

Eerder had ik een cadeaubon gekregen van 2 collega’s voor een knipbeurt ????????‍♀️ van een kapster hier uit de buurt. Ik had haar gebeld en voor vanmiddag een afspraak gemaakt, helaas ging het niet door, ze belde af omdat zij ziek was. Jammer. Volgende keer beter!

Eind van de middag kwam Frank nog langs. Morgen moet ik mijn tasje voor het ziekenhuis klaar maken, dus samen even bekeken wat er mee moet en wat beter naar huis kan. De avond was verder rustig, dus een beetje tv gekeken. Zo meteen weer ‘Boer zoekt vrouw’ kijken. Oh nee dat is morgen…dan maar Netflixen. ????

Het compliment van de dag is: ‘Je eerlijkheid is mooi’. ????