Selecteer een pagina

Deze ochtend begon weer met een kopje koffie op bed. Een heerlijk begin van mijn ‘vrije dag’. Na het douchen, wat overigens steeds beter gaat, was het tijd voor een ontbijtje. Sven kwam alweer thuis van school, maar is erg druk met zijn SE week. Ik had een beetje de lentekriebels en zin om iets op te ruimen. Hoe dan? ???????? Mijn kastje met ondergoed moest nodig uitgeruimd worden. Alle ‘gewone’ slipjes en panty’s konden eruit, daar kan ik tenslotte niets meer mee. Tja en van de sokken draag ik er elke dag maar één, dus die heb ik ook niet zoveel nodig en ze verslijten niet zo snel.???? Tevreden over mijn opgeruimde kastje ging ik naar beneden om te stofzuigen vanuit mijn rolstoel. Ook had ik de tafel gedekt, omdat mams en Manja zouden komen lunchen. Goh…wat was ik lekker bezig! ????

Rond half één kwamen ze aanrijden en omdat het zonnetje scheen, gingen we eerst een rondje lopen met Body. Daarna hebben we gezellig geluncht en gekletst. Nu de ‘helpende handjes’ hier waren, heb ik hulp gevraagd om mijn kasten eens op te schonen. Want ook hier hingen broeken, waar ik niets meer kan en die Lynn vast niet wil dragen. Niet hip genoeg natuurlijk.???? Toch kan ik er ook een beetje verdrietig van worden. Mijn lijf is zo anders. De broeken gaan ook niet passen met de prothese aan, want dan word ik minimaal één maat groter door het corset. Het is natuurlijk allemaal niet echt belangrijk, maar voor een ijdele vrouw als ik, is dat wel een ding. Maar goed, mijn kasten hebben weer ruimte voor nieuwe voorjaarskleding! ????

Ook in de avond hebben we gezellig samen gegeten, Frank had een pasta met salade gemaakt. Na het eten hebben we nog een rondje met Body gelopen en natuurlijk een fotootje gemaakt voor dit blog. Na een kopje koffie zijn Manja en mams weer terug naar Alblasserdam gegaan.

Het was gezellig!

Morgen weer een spannend dagje. In de middag gaan we de eerste passing doen van mijn nieuw aangemeten corset, ik ben benieuwd! ????

Je tijd op aarde is maar kort, probeer het alles te geven. Zorg ervoor dat je gelukkig wordt, de mooiste doodsoorzaak is leven. Martin Gijzemijter