Selecteer een pagina

Sven maakte mij vanochtend wakker en zei dat het ontbijt klaar stond. Wat heb ik het toch goed met twee schatten van kinderen en man. Ze zorgen heel goed voor mij. ???? Warme broodjes, gekookte eitjes, avocado, tomaatjes en komkommer. Heerlijk! Na het ontbijt ging ik douchen en aankleden. Omdat ik de geleende rollator van Lonneke boven had staan, kon ik eindelijk mijn eigen spulletjes opruimen. Heb zelfs twee stapels shirts uitgezocht. Gewoon, omdat ik het kon zonder om te vallen! ???? Ik kreeg bijna zin om de hele kast uit te pluizen, maar dat was voor nu een beetje teveel van het goede. Komt wel! Eenmaal beneden wilde ik van de bank opstaan, maar er gebeurde ‘iets’ waardoor ik mijn balans verloor en vol op de bank viel. Het was een hilarische val en we moesten er dan ook erg om lachen.????Gelukkig geen schade, maar op beeld zou deze val niet misstaan bij de bloopers van ‘Home video’s’.????????

Het zonnetje straalde, dus Lynn en ik zijn lekker buiten gaan zitten om een boekje te lezen. Daarna hebben we met Body een rondje door de buurt gedaan. Soms komt er wel eens een buur naar buiten, als ze me zien rijden, om te vragen hoe het met mij gaat. Dat waardeer ik heel erg, maakt wel dat we dan wat langer onderweg zijn. Body gaat er dan meestal maar gewoon bij liggen.???? Ik heb de hele middag in de tuin gezeten en volop van de zon genoten. Pas toen het zonnetje achter de huizen verdween ben ik naar binnen gaan. Dit was met recht een ☀️zondag!

Deze avond heb ik na lange tijd weer iets gedeeld op Facebook. Sinds ik ziek ben geworden en ben gaan bloggen heb ik Social media losgelaten. Omdat ik ambassadeur ben, heb ik een oproep gedaan voor donateurs van de Ride for the Roses????. De reacties zijn hartverwarmend!❤️

Morgen mag ik weer aan de bak bij Heliomare. Ik ga ook handbiken, dus trainen voor de 25 km van de Ride. Nu al zin in! ???????? Tot morgen!????

Uit een doosje vol GELUK????:

Zie elke dag als de mooiste dag van je leven!