Selecteer een pagina

Oh, hadden jullie het ook zo warm vandaag? Pfff…ik had verschillende opvliegers en dat bij inspanning en een buiten temperatuur van dertig graden…????

Om tien uur stond de verslaggever van het Haarlems Dagblad op de stoep. We gingen aan de eettafel zitten, dronken een kopje koffie en thee en eigenlijk begonnen we al meteen met het interview. We blikten terug op ons gesprek van het afgelopen jaar en de laatste Ride op een gewone fiets met twee benen. Klinkt best bizar eigenlijk… Niet veel later ging de deurbel weer en stond de fotograaf voor de deur. Oeps, daar had ik nog niet op gerekend. We hebben een tijdje met z’n drietjes zitten praten, maar de fotograaf had niet heel veel tijd, dus hij wilde graag een foto maken van mij op mijn nieuwe handbike. Ik vroeg of ik toch even een ander jurkje mocht aan doen, rood natuurlijk! ???????? Snel (nou ja ????) naar boven, jurkje wisselen en weer naar beneden. De mannen hielpen mij met de handbike door deze voor in de tuin te zetten, zodat ik hem daar kon aankoppelen. Ik fietste een klein stukje in de straat, toen moest ik stil staan en ontspannen met mijn armen op het stuur hangen. ‘Knip’, zo de foto was gemaakt. ???? Dat ging snel. De fotograaf vertrok en de verslaggever en ik gingen verder in gesprek. We hebben ruim anderhalf uur zitten praten. Ben benieuwd hoe en wanneer het precies in de krant komt…maar ik laat het jullie weten! ????

In de middag hebben Lynn en ik een rondje gefietst van precies 25 km! Yes! ???????? Het was erg warm, but we did it. Mijn eerste 25 km rit. We reden door de duinen richting Parnassia in Bloemendaal, waar we op het terras belandden voor een verkoelend drankje.

Daarna terug via de Zeeweg, met nog een lus via Kraantje Lek en Elswout. ‘Gewoon’ omdat het kon. ????

Morgenmiddag moet ik voor controle naar het LUMC. Ik moet bekennen dat ik wel een beetje gespannen ben. Een jaar geleden op 28 augustus, op de verjaardag van mams, kreeg ik te horen dat ik mijn rechterbeen zou verliezen. Vanaf dat moment werd alles anders. Fingers crossed maar weer! ????????????????

Uit een doosje vol kracht:????

Soms moet je dieper vallen dan je ooit bent gevallen om groter op te staan dan je ooit was.